Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan 30+os pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan 30+os pasival aki A MEKIBEN dolgozik, ráadásul csak alap pozícióban?

Figyelt kérdés
F/31
2022. jún. 3. 21:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%
Írtál privátot, okés, értem hogy kell valamiféle kapcsolat az emberekkel és a netes párbeszéd az adja magát de ezzel az a baj hogy kint azok a képességeid nem tudnak fejlődni amik kellenének a hétköznapi életben a kapcsolatteremtéshez. Az a baj hogy a monitor előtt töltött évek így kidobott évek lesznek valójában mert megrekedsz egy bizonyos szinten és nem tudsz előrelépni a társas interakciókban. Így ha próbálkozol is élőben az furcsa lesz, mesterkélt, nem természetes. A furcsa srácokat meg inkább kerülik a csajok mint vonzódnak hozzájuk. Ez is a gond nálad nem csak a külsőd, ami még simán vállaható is lenne egy megfelelő stílussal.
2022. jún. 3. 22:06
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy emlékszem te is dugtál valakit, ha jól emlékszem. Lehet több nőt is, ugye? Biztos nem vigasztal, de ennyivel beljebb vagy nálam. Mondjuk én rondákhoz nem nyúlok az tény.

2022. jún. 3. 22:08
 13/27 A kérdező kommentje:
11: köszi, igazán jól esik hogy válaszra se méltatsz.
2022. jún. 3. 22:13
 14/27 A kérdező kommentje:
12: voltam már pár nővel, ez igaz. Ha meg nem nyúlsz ronda nőkhöz mert te Mr. igényes vagy, élvezd a szüzességedet.
2022. jún. 3. 22:13
 15/27 anonim ***** válasza:
39%

Inkább nagyképűnek mondanám magam, mint igényesnek :).

2022. jún. 3. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy eszembe jutott valami. Én is teljesen reménytelen eset voltam fiatalon de ezen azért tudtam alakítani idővel. A mekis melóval mindenképoen jobban járnál mint a gyári szalagmunkával mert legalább rá lennél kényszerítve hogy emberekkel kommunikálj. Vagy menj el postásnak. Az se fizet rosszabbul mint a gyári meló és közben csiszolhatod a kommunikációs képességedet,természetesebbé teheted az emberekhez való viszonyodat. Tudatosan kell képezned, fejlesztened magad ha előre akarsz jutni. Más fórumokról nagyjából ismerem a sztoridat, nagyjából meg is értelek azt hiszem de igazából nincs mentséged arra hogy itt tartasz, te magadat taposod le egyre mélyebbre a mocsárba.
2022. jún. 3. 22:24
 17/27 anonim ***** válasza:
37%

Fúj...

A Burger Kinges kaja sokkal jobb...

2022. jún. 3. 22:24
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Kérdés hogy a top aranyásókat célzod be vagy pedig az átlagnőt? A top aranyaso, a diplomás Barbie, az örökösnő echte vállakozó lánya nem téged fog preferálni. Vannak nők akik igen
2022. jún. 3. 22:27
 19/27 anonim ***** válasza:
69%

Kinézet számít... Neki is voltak női csak nem elégszik meg azzal a szinttel. Jobbat akar, az meg senkinek se megy. Külső meghatároz egy maximumot mindenkinél.

2022. jún. 3. 22:27
 20/27 anonim ***** válasza:
46%
Nem! Szeretnék gyereket, házat, családot, igy nem járném
2022. jún. 4. 13:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!