Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kg-nak felel meg a "van mit fogni" kifejezés?
[link] ->18 éves korig
[link] ->19 éves kortól
Testtömeg index. Tudom nem ez volt a kérdés, de ezt nem lehet megmondani, egyén függő. Ha aggódsz a súlyod miatt, akkor a BMI kalkulátorral ki tudod számolni, hogy te milyen kategóriába tartozol (sovány, normál stb)18 éves korig a percentilis táblázat használandó (első link)19től a BMI (2. link)
sztem NE linkelj képet.. aki meg 60 folotti szamot mondott az kamuzik.
55-60
21:31
Nem kell ahhoz éhezni. Sportolásrol még nem hallottál?
Diéta+mozgás, ennyi.
a magasságodból levonod a második számot.
tehát akor vegyük azt h 173 centi.
abból levonsz 7-et tehát olyan 66 az még ideális és VAN MIT RAJTA FOGNI. ha öbbvagy az már kövér:S:D
"Nem kell ahhoz éhezni. Sportolásrol még nem hallottál?
Diéta+mozgás, ennyi."
Nem kértem okítást, kösz. Akár elhiszed, akár nem, éveken át napi kétórányi kemény sportolás és szigorú zsír- és cukormentes diéta mellett éveken át egy deka sem ment le rólam. Aztán jött egy olyan érzelmi trauma, ami miatt nem voltam képes két falatnál többet leküldeni a torkomon hónapokon keresztül - és végre olyan volt az alakom, amilyet szerettem volna. Aztán ahogy kijöttem a gödörből, mindent visszaszedtem, pedig sosem voltam nagyétkű és sosem nassolok. Egyszerűen ilyen vagyok genetikailag: a levegőtől is hízok. Ha hiszed, ha nem, vannak, akiknél nem válik be a "diéta és sport", csak a nulldiéta, és az is csak ideig-óráig.
hát..173centihez vagyok 59kg..és sztem bőven lenne mit lefaragni. bár mondták, hogy hülye vagyok, de sztem ez még kicsit sok. de relatív. láttam én nálam súlyra nehezebb, viszont vékonyabb csajt is...nem értem...:S. Magamon nem, de máson talán 65ig belefér(173hoz:D)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!