Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Addig nevezheti magát incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Addig nevezheti magát incelnek az ember amíg ott van a 150kg-os hústömeg opciója?

Figyelt kérdés

Vagy az is incel már aki saját szintjén nem kap neki tetsző nőt?

Hogy lehet a legjobban definiálni a jelzőt?

2022. jún. 3. 08:07
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

13: Hogyha igaz lenne amit írsz, a férfiak 10-20%-ka lenne kapcsolatban, hiszen ennyien felelnek meg a nők igényeinek. Ugyanúgy a nők 10-20%-ka élne párkapcsolatban, már csak a matek miatt is. Gondolom ezt te is belátod, hogy hülyeség, hiszen a felnőtt/aktív korosztály (legyen 18-60 év között) 80-90%-ka nem egyedülálló.

13: A barátnőm, lány barátaim és munkatársnőim is tisztelnek, tisztelettel beszélnek, sőt édesanyám is. Hogyha veled más a helyzet, az nem a nemed miatt történik!

18: Érdekes, hogy gyűlölködésről és sárga irigységről beszélsz, mégis minden európai nőt egy kalap alá veszel, utálod őket és csorgatod a nyálad a "Chad"-ek után.

Ugyanakkor nem teljesen értem, miért írtad ki a kérdést, hogyha találtál megoldást a problémádra? Keress egy afrikai avagy ázsiai nőt (hiszen ez már mindennapos) és légy boldog!

2022. jún. 3. 09:53
 22/46 A kérdező kommentje:

21

“13: Hogyha igaz lenne amit írsz, a férfiak 10-20%-ka lenne kapcsolatban, hiszen ennyien felelnek meg a nők igényeinek. Ugyanúgy a nők 10-20%-ka élne párkapcsolatban, már csak a matek miatt is. Gondolom ezt te is belátod, hogy hülyeség, hiszen a felnőtt/aktív korosztály (legyen 18-60 év között) 80-90%-ka nem egyedülálló.“

Ezt le kell bontani korosztályokra. A 20-30 év közöttiek csupán 50%-a van kapcsolatban. A 20-30 közötti férfiak 30%-a nem szexelt az elmúlt 12 hónapban. Míg ez csak a nők 15%-ra igaz. Tehát meg kell figyelni, hogy minél fiatalabb korosztályokról van szó annál erősebb és erősebb lesz a tendencia.

Ugyanakkor az, hogy párkapcsolatban van nem jelenti még azt, hogy szexel is vele a barátnője.

“ 13: A barátnőm, lány barátaim és munkatársnőim is tisztelnek, tisztelettel beszélnek, sőt édesanyám is. Hogyha veled más a helyzet, az nem a nemed miatt történik!”

Szolgalelkű lennél? Próbálj meg férfiasan, magabiztosan viselkedni. Ki fognak utálni! Világukban az csakis a Chadeknek megengedett!

“18: Érdekes, hogy gyűlölködésről és sárga irigységről beszélsz, mégis minden európai nőt egy kalap alá veszel, utálod őket és csorgatod a nyálad a "Chad"-ek után.”

Érdekes, Európában nem kapsz egyetlen fehér nőt aki értékelni, más kontinensen meg válogatni is tudsz. Akkor ebből mire következtessek? Arra amire feminista barátunk utalt vagy arra, hogy igenis én is értékelhető férfi vagyok csupán az európai nők igényei szálltak el?

2022. jún. 3. 10:04
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

22: Mutatsz kérlek hivatalos statisztikát az egyedülállóakról, avagy csak a környezetedben lévő ismerőseid válaszai alapján sikerült kiszámítanod?

Mire gondolsz férfias és magabiztos viselkedés alatt?

Szerinted milyen igényei vannak az európai nőknek, amilyen az afrikai és ázsia nőknek nincs?

Miért nem keresel magadnak ázsiai vagy afrikai nőt a neten ismeretlenekkel történő fröcsögés helyett?

2022. jún. 3. 10:22
 24/46 A kérdező kommentje:

23

[link]

Legelső találat! Ami ennyire könnyen megtalálható megkérlek ti magatok keressetek rá!

2022. jún. 3. 10:31
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok. Végig sem olvastam a fantazmagóriádat. Elég volt annyi, hogy nem a saját hibádból alakul így a sorsod, hanem az elszállt igények miatt.

Ez tűpontos példája a felelősség tologatásnak.

De, igen! A te hibád, hogy itt tartasz. Nem a nőké és a világè.

2022. jún. 3. 10:41
 26/46 A kérdező kommentje:

25

Ha el sem olvasod az eléggé diszkreditál téged már indulásból. Tehát úgy cáfolsz meg valakit, hogy meg sem hallgatod érveid. Ez ám a teljesítmény!

2022. jún. 3. 11:27
 27/46 anonim ***** válasza:
#24: Ez amerikai stat.
2022. jún. 3. 11:40
 28/46 A kérdező kommentje:

27

Milyen statot szeretnél?

2022. jún. 3. 11:44
 29/46 anonim ***** válasza:
87%

Elolvastam a hozzászólásomra a reakciódat, arra reagáltam.

Kapálózhatsz itt, a lényegen nem változtat.

Csakis te vagy a felelős, hiába hozod itt a statisztikákat.

Te hibád, te bajod. Senkit nem érdekelsz.

2022. jún. 3. 11:47
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Magyart. Vagy ha az nincs, legalább európait.
2022. jún. 3. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!