Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Addig nevezheti magát incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Addig nevezheti magát incelnek az ember amíg ott van a 150kg-os hústömeg opciója?

Figyelt kérdés

Vagy az is incel már aki saját szintjén nem kap neki tetsző nőt?

Hogy lehet a legjobban definiálni a jelzőt?

2022. jún. 3. 08:07
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

10

Menj már, a nőnek csak a Chad elég, ha megveri ha nem.

Egy ázsiai nő azért más dolgokat is tud értékelni egy férfiban. Vagy szerinted minden nem Chad nőverő agresszív állat? Miféle rasszizmus ez?

Az ázsiai és afrikai nők önként jönnek ide, semmiféle kihasználás nincs a dologban.

De hányom kell tőled amiért azt gondolod, hogy ha nem nézel ki úgy mint Chad akkor csak egy alja ember lehetsz. Ez valami ocsmány felszínesség és előítélet. Ezért utálunk titeket európai fehér nőket, mert gusztustalanok vagytok.

2022. jún. 3. 09:09
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Neeem. Azért utálsz bennünket, mert nem kaphatsz meg közülünk egyet sem, aki tetszene, és egyszerűbb az ilyen férfiatlan, gyengéknek áttolni a felelősséget a nőkre, minthogy magukban keresnék a hibát.

Szívesen.

2022. jún. 3. 09:13
 13/46 A kérdező kommentje:

12

Igen de nem önhibámból hanem az elszálló igények miatt, aminek talán a férfiak 10-20%-a felel meg.

Hát látod, Ázsiában és Afrikában meg nincsenek így elszállva az igények, ott még tisztelik a férfit.

Te csak bosszúságból dühöngsz itt amiért párhuzamot tudunk vonni józan gondolkodású férfiak az elkirálylányosodott európai nők és normális ázsiai nők között.

2022. jún. 3. 09:17
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

11

Te mégis miről beszélsz, jóbarát? Mondtam én egy szóval is, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiak agresszívak? Utaltam egyáltalán ilyesmire? Mégis mikor? Melyik mondatomban? Idézd már, légyszives, vagy nagyon gyorsan fejezd be a vádaskodást.

Éppen azt mondtam, hogy bár meglehet, hogy nem bántok a nőkkel erőszakosan, és van folyóvíz a lakásotokban, ez még édeskevés egy európai nőnek. Csakhát érdemes volna megérteni a szöveget, mielőtt fröcsögni kezdesz, de tudom, túl nagy elvárás ez egy magadfajta felé...

Én csak azt nem értem, hogy ha a csúnya fehér férfiak ekkora casanovák a harmadik világbeli nők körében, akkor miért a Gyakorin picsognak, és miért nem egy 22 éves maláj szépséggel hemperegnek az ágyban? :D Ha egyszer választ kaphatnék erre...

Ja és kicsim... Azt hiszed, egy pillanatig is érdekel minket, európai nőket, hogy pár téveszmés lúzer mit gondol rólunk? :D Aww, ezt te sem gondolhatod komolyan.

2022. jún. 3. 09:20
 15/46 A kérdező kommentje:

Oké, akkor idézek:

“Bizony, egy európai nőnek nem elég, hogy nem vered meg kétnaponta, és tiszta víz folyik a csapból.“

Ezt írtad. Na ezért vagy gusztustalan, mert először is előítéletes voltál a nem Chad férfiakkal szemben, utólag meg le is tagadtad, hogy ilyesmit írtál volna.

Ez már duplán gusztustalan. Szerintem tovább ne égesd magad.

2022. jún. 3. 09:28
 16/46 A kérdező kommentje:

“Én csak azt nem értem, hogy ha a csúnya fehér férfiak ekkora casanovák a harmadik világbeli nők körében, akkor miért a Gyakorin picsognak, és miért nem egy 22 éves maláj szépséggel hemperegnek az ágyban? :D Ha egyszer választ kaphatnék erre...“

Te komolyan nem tájékozódsz? Számtalan férfi házasodik össze ázsiai, afrikai nővel. Annyira mindennapos ez már, hogy ilyen kérdést csak az tesz fel aki azt sem tudja melyik bolygón él.

2022. jún. 3. 09:31
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

15

Te tudsz olvasni? :D

A "nem vered meg kétnaponta" számodra azt jelenti, hogy "megvered kétnaponta"?

Ismered a "nem" szó jelentését?

Úgy működik, hogy ha egy állítmány elé odateszed, hogy "nem", akkor pont az ellenkezőjét fogja jelenteni. Tehát ha "nem" versz valakit, azt pont az ellentéte annak, mint ha vernéd.

Így már érthető? Mert ha ennél is szájbarágósabb magyarázatra van szükséged, akkor gyógypedagógust kell hívnunk...

2022. jún. 3. 09:33
 18/46 A kérdező kommentje:

17

Átsiklottam a “nem” szón mert a bicskanyitogató férfigyűlölő stílusod kicsit felidegesített.

Ez van, megtörténik. De semmit nem változtat azon, hogy általánosságban hülyeségeket beszélsz és a gyűlölet és sárgairigység vezényel.

2022. jún. 3. 09:37
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

18

Lol :D

Szóval átsiklottál a "nem" szó fölött... Lennének tippjeim, hogy miért.

2022. jún. 3. 09:42
 20/46 A kérdező kommentje:

19

Haha. A tényeken úgysem változtat, hogy a Chadre várásod alatti évek, évtizedek során felgyülemlett bhaszatlanságodból fakadó frusztráció beszél belőled meg sárgairigység amiért a nunidba nem járt kuki már évek óta ám az általad megvetett “lúzer” férfiak jókat kufircolnak ázsiai meg afrikai nőkkel. Milyen igazságtalan, nemde? :D

2022. jún. 3. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!