Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Addig nevezheti magát incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Addig nevezheti magát incelnek az ember amíg ott van a 150kg-os hústömeg opciója?

Figyelt kérdés

Vagy az is incel már aki saját szintjén nem kap neki tetsző nőt?

Hogy lehet a legjobban definiálni a jelzőt?

2022. jún. 3. 08:07
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
94%
Addig, amíg olyan ronda, hogy egy nőnek sem kell. Ha van olyan nő, akinek kellenél, de ő neked nem kell, akkor nem vagy incel, mert rajtad is múlik, hogy nincs nőd.
2022. jún. 3. 08:15
 2/46 A kérdező kommentje:

1

Ez kicsi igazságtalan szerintem. Nekem lenne lehetőségem ronda nőre, de mivel az nem az én szintem ezért inkább egyedül vagyok és az incelekkel azonosulok sok szempontból, női hipergámia és felszínesség stb.

2022. jún. 3. 08:22
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom érteni, de akkor se vagy incel. Az incel jelentése involuntary celibacy, vagyis akaratlan nőtlenség. Neked lehetne nőd, ha úgy döntenél, tehát nem tartozol ebbe a kategóriába. Én incel vagyok, mert még a legocsmányabb nőknek sem kellek.
2022. jún. 3. 08:25
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

Incel = involuntary celibacy (önkéntelen cölibátus)

Tehát ha saját döntésed nyomán nem szexelsz (mert a lehetséges partnerek nem tetszenek, tiltja a vallásod vagy épp nem érzel szexuális vágyat), akkor nem vagy incel, hiszen a cölibátusod önkéntes.

2022. jún. 3. 08:25
 5/46 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, tehát a nők felszínesek, mert csak olyannal hajlandóak szóba állni, aki tetszik nekik, de te ugyanezért nem tartod magad felszínesnek. Értem. 🤔
2022. jún. 3. 08:32
 6/46 A kérdező kommentje:

Szomorú. Mert szerintem az sincs előrébb aki neki nem tetsző nőket dug. Dehát ha ez a definíciója…

Egyébként mindenben egyetértek, hiszek a blackpillben, ismerem a női természetet stb.

2022. jún. 3. 08:34
 7/46 A kérdező kommentje:

5

A nőknél durvább ez. Én saját szintemen simán szóba állnék bármelyik nővel.

2022. jún. 3. 08:34
 8/46 anonim ***** válasza:
96%
Felőlem annak nevezed magad, aminek szeretnéd, az más kérdés, hogy nem lesz igaz. Lásd él egy nő külföldön, aki lónak képzeli magát és négy "lábon" szaladgál a réten, mert attól boldog.
2022. jún. 3. 08:35
 9/46 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a geomaxxinggal? Szerintem nincs olyan európai fehér férfi aki ne találna magának tűrhető nőt ázsiában, afrikában. Az icel aki ott talál? Vagy csak aki saját országában nem talál?
2022. jún. 3. 08:39
 10/46 anonim ***** válasza:
91%

9

A nyomorban és elnyomásban tengődő szerencsétlenek szexuális kihasználására gondolsz?

Bizony, egy európai nőnek nem elég, hogy nem vered meg kétnaponta, és tiszta víz folyik a csapból. Ezt egyedül is biztosítani tudjuk magunknak.

2022. jún. 3. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!