Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nekem kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem kell fizetni férfiként az első randikon?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy azért, mert aki meghívja a másikat annak illik. De ez egy kényszerhelyzet, mert egyébként meg férfiként várhatnám hogy meghívjon egy nő.Mert a nők arra ügye nem hajlandóak.

Én megalázónak érzem ezt. Mert mintha ez azt jelentené hogy én kevesebbet érnék mint egy nő.

Meg akkor végülis "megveszem " a nőt, mintha egy pros...ti lenne. Szóval ez így a még a nőknek is megalázó nem?

2022. jún. 2. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
78%

De amúgy te fogyatékos vagy?

Első randit te fizeted, lehet a másodikat is, de utána egy rendes nő fizeti a következőt vagy mondjuk elhív magához ebédre, vacsira, amit úgy is ő fizet.

Lehet itt hisztizni ezen, de nem érdemes, ugyanis nem visz előre a rinya.

2022. jún. 4. 09:05
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az az aggodalma, hogy második meg harmadik randi már nem biztos, hogy lesz, és akkor nem térülnek meg a költségei. 😀

2022. jún. 4. 14:13
 73/77 A kérdező kommentje:

71#

Az igazság az nem rinya. Vagy akkor a nők is csak rinyálnak ha mondjuk felemelik a szavukat valamilyen igazságtalanság miatt ami miatt hátrányos helyzetben vannak? Nem őket bátornak nevezik.

Értem én hogy ez taktikájuk a nőknek hogy mivel nekik ez a helyzet kedvező hogy a férfi fizet a randikon,ezért megalázzák azt a férfit aki ez ellen felemeli a szavát. Csak akkor inkább nézzetek magatokba hogy mit csináltok, mert nálam ez a taktika nem működik, hogy akkor most visszavonom a véleményem, nehogy a férfiasságomban megalázzatok vagy becsméreljétek.

2022. jún. 4. 15:22
 74/77 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy akkor a nők is csak rinyálnak ha mondjuk felemelik a szavukat valamilyen igazságtalanság miatt ami miatt hátrányos helyzetben vannak?"

Ha amiatt emelik fel a szavukat, hogy a gyalogos jelzőlámpán nem szoknyás emberke látható, az rinyálás, igen. Hasonló fajsúlyúnak érzem a te problémádat. Senki (értelmes) nem alázna meg, becsmérelne vagy űzne gúnyt belőled, ha mondjuk a párkapcsolati erőszak áldozatául esett férfiak mellett állnál ki, és azokat bírálnád, akik nem veszik őket komolyan, beleértve adott esetben a bíróságokat is. De mivel téged valójában nem a rendszerszintű igazságtalanságok és a férfitársaid érdekelnek, hanem az, hogy személy szerint téged milyen hátrányok érnek/értek eddig az életben (legyen azok bármilyen pitiánerek is), inkább egy ilyen ügyet választottál magadnak.

2022. jún. 4. 19:30
 75/77 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj de milyen férfi az, aki első randin üldögél ha fizetni kell? Lehet itt rinyálni, de egy jó érzésű és igazi férfi ezen nem fog sírni, hogy ő fizeti a kávét.
2022. jún. 4. 20:28
 76/77 anonim ***** válasza:
84%

73

Dehogy alázom meg! Simán nem megyek el veled randira! Ilysn egyszerü! Nem értem mi bajod, hiszen nem kotelező fizetned! Elmondhatod a randi ELŐTT, hogy te felesben szeretnéd, vagy azt akarod, hogy a nő fizesse az egészet, és akkor nincs félreértés

2022. jún. 5. 08:22
 77/77 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
58 akkor marad a magany i guess, nemmintha erdekelne
2022. jún. 9. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!