Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nekem kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem kell fizetni férfiként az első randikon?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy azért, mert aki meghívja a másikat annak illik. De ez egy kényszerhelyzet, mert egyébként meg férfiként várhatnám hogy meghívjon egy nő.Mert a nők arra ügye nem hajlandóak.

Én megalázónak érzem ezt. Mert mintha ez azt jelentené hogy én kevesebbet érnék mint egy nő.

Meg akkor végülis "megveszem " a nőt, mintha egy pros...ti lenne. Szóval ez így a még a nőknek is megalázó nem?

2022. jún. 2. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:

43#

Pont ezzel bizonyosodik be hogy tulajdonképpen ez a prostitúció egyik rejtett formája, amit most írtál.

Tehát akkor fizetni kell mindenképpen a férfinak a szexért. Így vagy úgy. De akkor igaz az is nem, hogy minden nő pro..ti.

2022. jún. 2. 16:34
 52/77 A kérdező kommentje:

44#

De ez akkor nincs jól így. Semmivel sem vagyok kevesebb értékű mint egy nő.

2022. jún. 2. 16:35
 53/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező semmi, max egyedül maradsz.

Nem kell senkinek semmit megmagyarazni bárkinek is, elvárják és kész, hozzá teszem én mindig felajánlom, hogy a felét fízetem.

Amúgy esetleg ne dugjalak meg én?

N 30

2022. jún. 2. 16:39
 54/77 Sunshinedoll ***** válasza:
86%

Nem kell neked fizetni.

Van nő, aki elvárja, van, aki nem.

Van nő, aki elvárja, hogy a párjának kék szeme legyen, neked ezért nem kell kék kontaktlencsét viselned.

Van, akivel nem egymást keresitek, ennyi.

2022. jún. 2. 16:45
 55/77 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Kérdező, mondjuk a válaszaidból eléggé lejön, hogy nem kedveled a nőket meg nem veszel minket emberszámba sem, nem szeretsz nekünk kedveskedni se meghívásokkal vagy gesztusokkal, már csak azt nem értem, minek akarsz te velünk randizni :DDDDD
2022. jún. 2. 16:48
 56/77 anonim ***** válasza:
86%

"Semmivel sem vagyok kevesebb értékű mint egy nő." - de nem érted, az illem nem arról szól, hogy bárki is többet vagy kevesebbet érne.

Nem azért hívod meg a másikat, mert többet ér nálad, hanem azért, mert te hívtad el és így illik.

Az más kérdés, hogy neked derogál randira hívni valakit, mert akkor neked illik fizetni a kávét vagy az üdítőt és ebbe bele akarsz pusztulni, annyira igazságtalannak érzed, de arra meg az a megoldás, hogy akkor te nem hívsz el senkit sehova. Nem értem mi a problémád innentől kezdve, de komolyan.

2022. jún. 2. 17:01
 57/77 Sunshinedoll ***** válasza:
32%
Randizzál nyugati nőkkel, azok nem várják el, amúgy, sőt még zokon is veszik. Svédekkel ,amerikaiakkal, németekkel.
2022. jún. 2. 17:04
 58/77 anonim ***** válasza:
82%
Sunshine Doll, Nyugaton élek, az ilyet itt is kiröhögik. :D
2022. jún. 2. 17:22
 59/77 A kérdező kommentje:

53#

Ok, csak ez így nem igazságos és hátrányos helyzet a férfiaknak.

Én meg ne fogadjalak magamba? Személyeskedni én is tudok.

2022. jún. 2. 19:19
 60/77 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem személyeskedés hanem a rideg valóság.

Ez van. Nem a társadalom fog hozzád illeszkedni.

Sok pasinak egy szó nélkül megy ez...

Szóval vagy ez van, vagy egyedül maradsz vagy ott a 10 százalék.

Az egész élet nem igazságos, semmise az!

N 30

2022. jún. 2. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!