Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nekem kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem kell fizetni férfiként az első randikon?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy azért, mert aki meghívja a másikat annak illik. De ez egy kényszerhelyzet, mert egyébként meg férfiként várhatnám hogy meghívjon egy nő.Mert a nők arra ügye nem hajlandóak.

Én megalázónak érzem ezt. Mert mintha ez azt jelentené hogy én kevesebbet érnék mint egy nő.

Meg akkor végülis "megveszem " a nőt, mintha egy pros...ti lenne. Szóval ez így a még a nőknek is megalázó nem?

2022. jún. 2. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
94%

Ha szerinted prosti az, akinek első randin fizeted a kóláját, akkor szerintem - a nők érdekében, akiket mélységesen lenézel - ne randizz.

Megalázó? Nőként nem lenne megalázó ha ő fizetné a te kóládat? Vagy a Mekiben majd feleztek a kasszánál?

Ha se 1000 forintod, se nők iránt semmiféle tisztelet, csak a sértett egód... akkor minek is akarsz randizni?

2022. jún. 2. 13:14
 32/77 anonim ***** válasza:
8%

Persze persze, minden megcsalt és bántalmazott férfi igazából maga tehet róla, mert egy szexista féreg és ezt érdemli. Te annak az asszonyverő kocsmatölteléknek vagy a női verziója, ami ellen kampányolsz.

"rengeteg szeretetet, odaadást és törődést képesek adni"

Ha ezeket nem is, de legalább vannak jó poénjaik. Kifejezetten humorosak ezek a szavak a nővel egy mondatban.

2022. jún. 2. 13:16
 33/77 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen hímsoviniszta hapsiknak a büdös életben nem is lesz nőjük.
2022. jún. 2. 13:23
 34/77 anonim ***** válasza:
13%
Már mindenki hímsoviniszta, aki nem heréli ki magát önként.
2022. jún. 2. 13:32
 35/77 anonim ***** válasza:
91%
Szó sincs róla, hogy KELL! ha ezt nem teszed meg, nem baj, megyek majd mással randizni!
2022. jún. 2. 13:57
 36/77 anonim ***** válasza:
89%

Ez alapvető illem, és nemcsak társas kapcsolatokban, de pl. az üzleti életben is, vagy barátok között is. Aki elhívja a másik félt, annak illik rendezni a számlát.

Gondolj bele, hogy milyen helyzetbe hozod a másikat, te hívod el őt, te választod ki a helyet jobb esetben, de azért ő fizessen magának. Lehet, ő nem azt a helyet választotta volna.

Egyébként ezt jobb esetben már gyerekkorodban megtanították neked a szüleid és/vagy sikerült szocializálódnod, sajnos úgy látszik, te elég nagy hátránnyal indultál. Nem baj, az etikett szerencsére elérhető mindenkinek, vannak könyvek, szakemberek, honlapok, cikkek a témában.

Kicsit edukálódnál, máris megértenéd, mi miért van, és lehet, nem akarnál belehalni, hogy 1000 forintot rá kell szánnod a hölgyre, akivel jobb esetben párkapcsolatot tervezel a jövőben.

2022. jún. 2. 14:05
 37/77 A kérdező kommentje:

36#

Igen, de a nő miért nem szán arra a férfira 1000 forintot akivel párkapcsolatot tervez?

Neki ugyanúgy van fizetése. Lehet hogy jobban is keres mint én.

Szóval akkor hívjanak el a nők és akkor az illem szerint nekik kell fizetni.

De nem akarnak elhívni, mert azt gondolják, hogy nekik az jár hogy a férfiak hívják el őket.

Ez igazságtalan és hátrányos anyagilag a férfiakra nézve.

2022. jún. 2. 14:43
 38/77 anonim ***** válasza:
88%

37

Szó sincs róla megintcsak, hogy "JÁR" nem kötelező neked elhivni bárkit. Majd elhív ezer másik! Semmi sem kotelező!

2022. jún. 2. 15:08
 39/77 anonim ***** válasza:
10%
A nőknek semmit nem kell csinálnuk egy kapcsolatért, csak ülni és várni. Azért beszélnek ilyen lenézően a férfiakkal, mert nem tudjak elképzelni, milyen a cselekvő szerepben lenni, energiát fektetni valakibe.
2022. jún. 2. 15:17
 40/77 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor még egyszer:

1. Azért nem szán rá első randin sok esetben akár egyetlen forintot is, mert az illem szerint az fizet, aki elhívja a másikat. És ez nem csak randin van így, hanem baráti és üzleti kapcsolatokban is.

2. Nem az számít, ki mennyit keres, hanem, hogy ki hívta el a másikat. Ha nincs pénzed randizni, hát ne hívj el senkit randizni. Ennyire egyszerű.

3. "Szóval akkor hívjanak el a nők és akkor az illem szerint nekik kell fizetni." - én nő vagyok, és ha valaha elhívnék egy férfit is randizni, bizony fizetnék. (Azonban ilyen nem hiszem, hogy történni fog.)

4. "mert azt gondolják, hogy nekik az jár hogy a férfiak hívják el őket." - és bizony el is hívják őket. Így működik a világ. De az a jó hír, hogy semmi nem kötelező, így neked nem kötelező elhívni egyetlen nőt sem. Majd elhívják őket más férfiak. Te pedig várhatsz ameddig csak szeretnél, hogy téged hívjanak el a nők randizni.

2022. jún. 2. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!