Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nekem kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem kell fizetni férfiként az első randikon?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy azért, mert aki meghívja a másikat annak illik. De ez egy kényszerhelyzet, mert egyébként meg férfiként várhatnám hogy meghívjon egy nő.Mert a nők arra ügye nem hajlandóak.

Én megalázónak érzem ezt. Mert mintha ez azt jelentené hogy én kevesebbet érnék mint egy nő.

Meg akkor végülis "megveszem " a nőt, mintha egy pros...ti lenne. Szóval ez így a még a nőknek is megalázó nem?

2022. jún. 2. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:

4#

Miből gondolod hogy nő vagyok?😀

2022. jún. 2. 11:54
 12/77 anonim ***** válasza:
12%
9-eske értetlenkedésére: Egyesek megunták, hogy kajaautomatának vannak használva, de ebből nem következik, hogy soha többet nem akarnak szóbaállni egy nővel sem. A kérdező abban reménykedik, hogy a nő és a követelőzés nem jár szükségszerűen együtt. Lehet, hogy neked az a természetes, hogy megjátszod az érdeklődést kajáért, fuvarért, programokért, de vannak nálad sokkal különb nők is, úgyhogy ne általánosíts!
2022. jún. 2. 11:58
 13/77 A kérdező kommentje:

5#

De ha én nem akarok fizetni mert megalázónak érzem, akkor kizárom a nők 90%-át. Mert kb ennyi elvárja ezt a gesztust és messzemenő következtetéseket von le belőle. Szóval megtehetem persze, csak akkor drasztikusan csökkentem az esélyeimet.

2022. jún. 2. 11:59
 14/77 A kérdező kommentje:

6#

Igen én is ezt gondolom. De így akkor akár ügye valamilyen szinten akkor prostituálódnak a nők. Mert én fizetek neki a randin.

2022. jún. 2. 12:04
 15/77 A kérdező kommentje:

7#

Eljössz velem úgy randizni hogy te hívsz meg a nő vagy?

2022. jún. 2. 12:05
 16/77 A kérdező kommentje:

15#

* azaz ha nő vagy?

2022. jún. 2. 12:06
 17/77 anonim ***** válasza:
78%

12

Ki általánosított, te szerencsétlen? 😂

Egy szóval sem mondtam, hogy én mással fizettetem ki az elfogyasztott ételt/italt vagy a programot, amin részt veszek. Sőt, arra világítottam rá, hogy ez senkinek sem a kötelessége. Ennyire nem megy a szövegértelmezés? 😄

Ha a kérdező szerint a nők 90%-a elvárja, hogy fizessenek nekik (elvárhatják), akkor randizzon a maradék 10%-kal, vagy próbálja meggyőzni őket. Választhat.

Azt állítom, hogy mindenki teljességgel szabad: A nők azt várnak el, amit akarnak, a férfiak pedig azt teljesítenek ebből, amit akarnak és fordítva.

Az én személyes preferenciáimra pedig még csak nem is utaltam, úgyhogy szerintem ne röhögtesd magad. 😘

2022. jún. 2. 12:09
 18/77 anonim ***** válasza:
96%
#13 Ebből a logikából kiindulva a nő érezheti megalázónak, ha még egy fagyi, vagy kávé árát is sajnálod rá és ezért inkább nem akar ismerkedni. Ha számodra fontos, hogy ne kelljen fizetned, akkor marad a nők 10-15%-a potenciális partnerként. Ha nem sajnálod azt az 1-2 ezer forintot egy lehetséges partnerre, akkor pedig bővül ez az arány. Attól, hogy fizetsz nekik egy üdítőt, még nem lesznek prostik. Nekem sosem okozott problémát randin fizetni és a partnereim sem néztek ettől kevesebbnek.
2022. jún. 2. 12:11
 19/77 A kérdező kommentje:

18#

Na de a nők 90%- is sajnál rám egy fagyit vagy egy kávét.

Sőt a nők 90%- a még nálam is rosszabb, mert ők nem csak sajnálják rám egy kávé árát hanem el is várják.

2022. jún. 2. 12:15
 20/77 A kérdező kommentje:

17#

Persze mindenkinek joga van elvárni amit akar.

De attól még az tény, hogy mire föl? Mert ő most többet ér mint én? Vagy egy nyereménynek vagy jutalomnak tartja magát? Vagy nem más mint egy pros...ti? Vagy miért várja el?

2022. jún. 2. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!