Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő múlva cseréltetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva cseréltetek itt képet?

Figyelt kérdés

Egész alakos volt vagy arckép?

Nem féltél,hogy visszaélnek vele?

Én néha aggódom,hogy "oda a varázs",sokkal izgibb kép nélkül beszélgetni. Viszont azt sem bánnám,ha az elején megtörténne a képcsere,(nyilván ne legyünk álszentek,mindenkinek fontos valammennyire a külső),így tudom,hogy nem az időmet pazarlom.

2022. jún. 2. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek anélkül, 1 hónap után szoktam. Vannak nők akik emiatt hagyják abba a beszélgetést. Nem mézek ki rosszul amúgy.
2022. jún. 2. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, 3-4 nap volt, addigra minden nap 2-3 (elég hosszú) levelet váltottunk, és látszott, hogy megvan az összhang. És arckép.
2022. jún. 2. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én soha.

Egyszer átadtam valakinek itt hosszas beszélgetés után a Facebook linkemet, soha többé nem írt vissza.

Vicces az egészben, hogy egy héttel később rámírt egy másik válaszom kapcsán, megint ismerkedni akart.

2022. jún. 2. 09:49
 4/6 BohócKolbász ***** válasza:
100%
1-3 napig. Akivel lehet beszélgetni, érvelni azzal hamar megvan az összhang. Előbb arcképet cserélünk.
2022. jún. 2. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még régen egyszer küldtem csak képet magamról ezen az oldalon, addig is "odáig" volt értem a csaj, de utána meg még jobban, szóval többet nem küldtem senkinek. Régen is sok volt az oldalon a meleg, de most szerintem még több és ezért is lenne bárkinek küldeni, mert 10-8 tuti meleg, aki nőnek adja ki magát és arra veri.
2022. jún. 2. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös,olyat is olvastam már itt,hogy csaj adta magát elő pasinak (leszbikus).

De azért erre fény derülhet,ha más platformon folytatjátok tovább :)

Aki ebbe nem megy bele,eleve gyanús. Lehet,hogy foglalt,stb.

2022. jún. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!