Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most nektek egy super...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most nektek egy super like hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Régen azthiszem párba állást jelentett... és most? Hogy néz ki, ha super lájkot kaptok?

Ugyanitt megkérdezem, hogy naponta mennyit kaptok? Mert ugye az is változott, fizetősen is korlátozott...

2022. jún. 1. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Mit szeretnél?
2022. jún. 1. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A super lájk biztos, hogy nem jelentett régen sem párba állást. Annyi történt, hogy aki kapta, láthatta a superlájkoló profilját, így eldönthette, hogy ő is párba akar-e állni vagy sem. Most már nem tudom, hogy van.
2022. jún. 1. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanúgy néz ki az ő oldalukon is, mint nálunk férfiaknál:

"Bevillan" egy képernyő (mint amikor matched van, csak más szöveggel), hogy xy superlájkolt. Majd kék keretben megjelenik a sup.lájkoló profilja. Azt ugyanúgy lehet jobbra vagy balra húzni.

Magyarul, az ember arcába tolják, hogy xy nagyon tetszikelte...

2022. jún. 1. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
"mint nálunk férfiaknál" - és az milyen? Szerinted én hány szuper like-ot kapok? :D amúgy besz...artok, mert véletlenül kaptam...
2022. jún. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!