Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek az számít hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek az számít hogy a lány szexi legyen vagy cuki? Lejjebb részletezem;

Figyelt kérdés

Fiúk, nektek mi számít jobban/mi tetszik jobban, hogy a lány szexi legyen, vagy cuki?

Ezalatt azt értem, hogy vannak olyan lányok, akik a koruknál idősebbnek néznek ki. (17 évesen 21-22)

A másik kategória az, amikor valaki 23 évesen simán kinéz 17-18 évesnek.

Persze a többi külsőség, mint alkat, idomok, ez meg már teljesen egyén függő.

2022. jún. 1. 14:53
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

8-as, annyira igaz!:)

Én is mindig megtörlöm a párom hátát zuhanyzás után, mindenben segítek neki és mindent odaadok neki amit kér, mint egy anya kb.

Hajlamos elfelejteni 1-2 dolgot, vagy nem figyel rá annyira. Ezért vagyok mi nők résen:D

2022. jún. 1. 15:38
 12/28 A kérdező kommentje:

5

Nyugi, utánad sem kapkodnak a csajok xD!

Arról még nem tehetek hogy 11-2 éve így regisztráltam, akkor nem tűnt hülyeségnek.

Csak külső alapján választani meg nagy koppanás. :)

2022. jún. 1. 15:39
 13/28 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki fiatalabbnak vagy idősebbnek néz ki a koránál, nem teszi őket automatikusan cukivá vagy szexivé.
2022. jún. 1. 15:44
 14/28 A kérdező kommentje:

13-as, az első oldalon a harmadik és második a kérdéshez kapcsolódik.

Mint pelda,

Cuki: ázsiai lány

Szexi: Megan Fox

2022. jún. 1. 15:47
 15/28 anonim ***** válasza:
17%

#2 “Egy alacsony lánynak pedig általában kis lábai vannak és a dereka is rövid. Emiatt sokszor hiába van dereka, egy farönk alaknak tűnik.”

Na ez egy jó nagy baromság. Magas és alacsony lánynak is lehetnek szar testarányai. Mindkettő lehet telibeszart búvárruha vagy elől deszka hátul léc alkatú is, függetlenül attól, hogy 150 vagy 180 cm magas. És ugyanígy lehetnek nagyon csinos formásak is. Ilyen hülyeséget, amit írtál, csak egy magas nő írhat, akit az exe lehet otthagyott egy alacsonyabbért.

Amúgy a kérdésre nincs egyöntetű válasz. Kinek a cukik, kinek a szexik jönnek be. A legtöbb férfinak egyébként mindkettő.

2022. jún. 1. 16:00
 16/28 anonim ***** válasza:
Biszex vagyok, nem leszek releváns, de nekem egyik kategória sem tetszik nagyon. A humoros/tartózkodó lányokat szeretem.
2022. jún. 1. 16:02
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Megan Fox nem szexi, hanem krvás.

Ez szexi:

[link]

2022. jún. 1. 16:05
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

15-ös:

ÁLTALÁBAN aki alacsony annak a lábai kisebbek és a dereka rövidebb mint az átlag embernek. Nem azt mondom, hogy nem lehet bárkinek szar aránya, de vannak gyakran felismerhető dolgok különböző testalkatoknál.

2022. jún. 1. 16:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha cuki, az nekem már szexi.
2022. jún. 1. 16:19
 20/28 anonim ***** válasza:

"Ilyen hülyeséget, amit írtál, csak egy magas nő írhat, akit az exe lehet otthagyott egy alacsonyabbért."

Nem tudom amúgy mennyire figyeltél, de írtam, hogy én pont a másik véglet vagyok. Alacsony vagyok és tisztában vagyok az arányaimmal is. Nagyon sokat olvastam ennek kapcsán, és igen, azt láttam, hogy magának a derék nagyságának (nem szélességének, hanem a tényleges nagysága, hogy hosszú vagy rövid) van általában összefüggése a magassággal.

2022. jún. 1. 16:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!