Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bukok mostanában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukok mostanában a fiatalabb fiúkra?

Figyelt kérdés

Még én is fiatal vagyok. 24 éves.

Hogy egy lány az idősebb férfiakra bukik az ma már teljesen elfogadott és értem is, hogy miért tetszenek nekik.

De fiatalabb miért? Gyerekes maradtam?

Olyan érzésem van, hogy a korosztályomban a fiúk már nem "úgy" szerelmesek, mint tizenévesen.

2022. jún. 1. 13:37
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
20%

Ha a naivsàg a szó, amit keresel, akkor lehet, h ez a mozgaórugója.

Tudod, az én koromban màr van pàr rossz tapasztalat, kimértség, kis taktikàzàs esetenként.

2022. jún. 1. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is kb. 23-24 évesen kezdtek el inkább a 20 körüli fiúk tetszeni. Ebben semmi gyerekesség nincs, csak őket találod fizikailag vonzónak, ennyi. 26 vagyok, párom 21. Abszolút nem gyerekes, volt már 35 éves párom is, aki viszont nagyon az volt.
2022. jún. 1. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 okból voltak 2-3 évvel fiatalabb pasijaim egy időben (20-25 között)

1. Jóval fiatalabbnak néztem ki

2. Féltem a felnőtt, komoly kapcsolatoktől. A járás kategória bulizásokkal pont megfelelt.

2022. jún. 1. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ettem ma reggelire gyümölcsöt?

Amúgy megválaszoltad a saját kérdésed , olyan valakit keresel aki rajong érted - valószínű tapasztalataid alapján voltak olyan élményeid régebben ,miszerint jobb neked a "fiatal rajongó " ( idősebb is tud rajongással szeretni àm )

2022. jún. 1. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
És az idősebbek? ők nem vonzanak?
2022. jún. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!