Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekt.ek is elegetek van a párkapcsolati piacból?
Genetikai kapcsolatokat figyelhetünk meg csupán, genetikai szintek vannak stb.
Felfordul a gyomrom. Annyira gusztustalan mintha Hitler munkásságáról olvasnék.
Nektek mi a benyomásotok az egészről?
11
Attól még tök gusztustalan és kiábrándító, nem? Semmi magasabb rendű nincs benne csak testimádat.
Nincs semmi új a nap alatt.
Aki egy bizonyos szintet nem hoz külsőre, annak sosem lesz olyan nője aki tetszik, max amilyen jut.
Ha nem vagy legalább egy erős közepes, akkor csak a "maradékból" válogathatsz.
Aki nem néz ki jól, annak mindig is kínlódás volt ismerkedni.
12
Ezzel akkor elismerted, hogy a férfiak is genetika alapon válogatnak?
14
Csak óvatosan... Az évszázad beismerése következhet. 😂
Én kb 10/4-5 vagyok, a saját szintemen is nézelődök. Van hogy kicsit le, kicsit fel. Az viszont meglepő, hogy amikor kipróbáltam hogy a 10/1-2 es csajok vajon akarnak e ismerkedni mert már ugy el voltam keseredve, meglepően tapasztaltam hogy a kétharmaduk azonnal offolt, ráadásul egyedi szövegre. Vátöfákk
20f incel
16,
10/1 csajok az milyen? :X Sose érd be kevesebbel, tess
"ha nem lennétek ilyen savanyú incelek,nektek is dőlnének a nők,mint nekem a pasik :)"
Mert aki nem "savanyú incel" annak már rögtön dőlnek a nők?
Jó tudni.
Azért ez nem így működik.
19
Igen, a belső igenis passzoljon a külsődhöz! Az embereknek is könnyebb úgy kategóriákba rakniuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!