Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ilyen nehéz 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz 30 év felett férfiként a társkeresés?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 02:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Én mindig a szívemet adtam, őszinte voltam, sokat adtam a kapcsolatokba, sokat segytettem háztartásba, sokat mozdultunk ki otthonról, de a szép nők sajnos telhetetlenek voltak és otthagytam őket sorba.

Mi kedveset és szépet írjak még?

Én vagyok a hibás?

2022. jún. 1. 02:07
 2/13 anonim válasza:
26%

Én fiatalon bele kerültem a kapcsolat világába szükségem volt egy társra,és most már valahogy úgy érzem hogy egyre kevesebb olyan ember van akik társra vágynak, inkább kalandoznak, kihasználják ha kedvesek velük, a nők és a férfiak is én ezt tapasztaltam, szóval több mint valószínű nem veled van baj.

20/N

2022. jún. 1. 02:34
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Igen, de látod még vannak 20 éves naívák, mint 2-es!

Már a megfogalmazás hogy a "szép nők"-ről beszélsz probléma, és azt sem fejtetted ki, hogy mitől telhetetlenek, amitől ott kellett hagyni őket. 2 eset lehetséges, hogy rosszul választottál, vagy a megfogalmazás miatt, hogy életedben nem láttál nőt!

2022. jún. 1. 03:29
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Hát aki megteheti hogy kalandozzon az minek köteleződjön el?

Hogy legyen a szülőknek unoka?

Majd biztos érdekel hogy nekik mi a dilijük éppen.

Az elköteleződés csak azoknak hasznos akiknek a párkapcsolatai értéke alacsony.

2022. jún. 1. 05:58
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Jajj te szegényke. Olyan cuki vagy
2022. jún. 1. 07:03
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Nem az. Ott a rengeteg 20 éves punci.
2022. jún. 1. 07:11
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

31 vagyok és vígan ismerkedem kb. 22-30 éves nőkkel.

Ja ha huszonévesen csak otthon ültél, nem építettél fel egy életet, ide értve baráti társaságok, ismerősi háló, kapcsolatok, akkor biztos nehéz. Én is alapból introvertáltabb lennék, de tudtam mi a jó nekem és mi kell nekem, az pedig az, hogy ismerjek sok embert.

2022. jún. 1. 08:00
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem világos teljesen, mit értesz azon, hogy a nők "telhetetlenek" voltak. Sokat kritizáltak a viselkedésed vagy a külsőd miatt? Anyagilag akartak lehúzni? Szexuálisan voltak elégedetlenek? Csak ki akartak használni, hogy ők beleülhessenek a semmittevésbe, miközben te gürcölsz? Pontosítsd a kérdésed, mert így nehéz válaszolni.
2022. jún. 1. 08:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom úgy gondolta, hogy "szívességet tesz" a házimunkába segítéssel, meg azzal, hogy dolgozik, vagy hogy pár ezer forintos ajándékokat vesz a nőknek, ezért cserébe hálálkodást várt, majd koppant.

Tudod, mikor úgy érzed eleget teszel, akkor az az alap. Nem tartozik neked senki alap dolgokért hálával, hogy elmosogatsz vagy beraksz egy mosást, vagy elviszed moziba vagy étterembe.

Ezek nem szívességek, amiért a másik "tartozik" neked. Ez az alap. Csak sokaknak még ez is nehezére esik.

2022. jún. 1. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne a szívedet add, hanem a farkad és a pénzed. Nem nagy tudomány.
2022. jún. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!