Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kövér pasi miért tesz megjegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér pasi miért tesz megjegyzést a súlyomra?

Figyelt kérdés
Egy baráti körünk volt, ott ismerkedtem meg vele. Külsőre nem az esetem, a 184 cm-es magasságához 115-120 kg, pocakos. Mégis olyan jókat beszélgettünk, jól éreztem magam vele, úgy voltam vele hogy beadom a derekam, menjünk el randizni. A randin egy teljesen másik énjét mutatta, képes volt azt mondani, hogy fogynom kellene pár kg-ot ahhoz, hogy komolyabbat el tudjon velem képzelni, mert neki a vékony, törékeny lányok az esetei, akik max. 50 kg-ok (én 54-55 kg vagyok). Én sosem mondtam neki olyat, hogy rajta kb. 20-25 kg plusz van, fogyjon már le, mert úgy gondolom, hogy ez nettó tapintatlanság, amúgyis tudja magáról,hogy túlsúlyos, miért romboljam ilyennel az önbizalmát.

2022. máj. 30. 12:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18%
Nekem sántít ez a dolog. A 184 centi mellé a 120 kiló zsírban nagyon sok, ez már a kövér kategória . A 184 centi maci az olyan 90-95 kiló lenne max. A kérdező szerintem az a férfi ,és a randi csak egy mese.
2022. máj. 30. 14:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Igencsak abszurd feltételezésed van. Nem, nem én vagyok a pasi. Azért írtam azt, amit, mert a nagyon vékony férfiak egyáltalán nem tetszenek, ha lehet azt mondani, akkor még kevésbé, mint a nagyon kövérek. Kb. 90-95 kg-mal már jól nézne ki az én ízlésemnek, de már úgysem lesz köztünk több.
2022. máj. 30. 14:42
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sportos 83 kg-al offos lennék? El kell morzsolnom egy könnycseppet.
2022. máj. 30. 14:46
 24/30 anonim ***** válasza:
26%
23 xdd
2022. máj. 30. 14:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is dagadt vagyok, de eszembe se jutott senkit csesztetni 55 kilóval, hogy fogyjon...

Pofám leszakad...

Mondjuk volt már, hogy szőrös hátú fószer csesztetett, hogy mediterrános a bajszom. Értsd: három szőke szál az orrom alatt. Nem is tapsoltak vissza, meg is mondtam ott helyben, miért.

2022. máj. 30. 14:55
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert eletted tőle az utolsó szál hurkát 🤣
2022. máj. 30. 15:32
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
De minek foglalkozol ezzel a dagadèk vèn faccal?
2022. máj. 30. 15:35
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyeneket. Én egyszer mnodtam egy srácnak ,h szeretnék 6-8 kilót leadni (nem néztem azért ki annyira borzalamsan, csak nem voltam jó formában). Neki a két elülső foga között hatalmas fekete lyuk tátong, ki fog rohadni. A bőre csúnya, pattanásos 27 évesen. Nem egy férfiszépség. Erre benyögi nekem, h tokám van.
2022. máj. 30. 15:58
 29/30 anonim ***** válasza:
31%
Miert adtok nekik magaslabdat?
2022. máj. 30. 16:33
 30/30 anonim ***** válasza:
77%
Kövér nők között is van, aki a vékony vagy az izmos pasikra hajt, és még megjegyzéseket tesz, szóval annyira nem ritka az, hogy valaki nincs tisztában az adottságaival és az ebből fakadó lehetőségeivel.
2022. máj. 30. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!