Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasi miért tesz megjegyzést a súlyomra?
Figyelt kérdés
Egy baráti körünk volt, ott ismerkedtem meg vele. Külsőre nem az esetem, a 184 cm-es magasságához 115-120 kg, pocakos. Mégis olyan jókat beszélgettünk, jól éreztem magam vele, úgy voltam vele hogy beadom a derekam, menjünk el randizni. A randin egy teljesen másik énjét mutatta, képes volt azt mondani, hogy fogynom kellene pár kg-ot ahhoz, hogy komolyabbat el tudjon velem képzelni, mert neki a vékony, törékeny lányok az esetei, akik max. 50 kg-ok (én 54-55 kg vagyok). Én sosem mondtam neki olyat, hogy rajta kb. 20-25 kg plusz van, fogyjon már le, mert úgy gondolom, hogy ez nettó tapintatlanság, amúgyis tudja magáról,hogy túlsúlyos, miért romboljam ilyennel az önbizalmát.
Nézd, nála így néz ki egy randi, hogy a másik önbizalmát próbálja lenyomni. Ez mindaddig így fog menni amíg nem tanulsz meg visszaszólni neki. Igenis meg kell védened magad, az élet más területein is.
Attól te nem leszel rossz ember ha megjegyzéseket teszel a másik ember buta faragatlan viselkedésére. Tartsd már magad annyira hogy a tisztelet, megbecsülés kijár neked.
Te nem bántottad, ő viszont téged igen. Dobd ki ezt a pasit. Én az ilyet biztos helyretenném úgy, ha valamit ezek után is akarna tőlem, igencsak össze kéne szednie magát hogy egyáltalán szóba álljak vele.
2022. máj. 30. 13:31
12/30 anonim válasza:
Jó beszélgetés alatt azt érted elmondta milyen frankó munkája ,saját háza/lakása van és egyből nem zavartak annyira azok a plusz kilók rajta.
2022. máj. 30. 13:33
13/30 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem, konkrétan azt sem tudom, hogy van-e autója, saját lakásban vagy albérletben él, mert nem ezek a mérvadóak számomra. A munkáját tudom, egészségügyben dolgozik (nem orvos), egyáltalán nem dúsgazdag, de ez nem is lenne elvárás.
2022. máj. 30. 13:44
14/30 anonim válasza:
13. Sosem a dús gazdagokra gondol egy férfi amikor jó anyagiakat írunk, ha nem az átlag béret , életet jócskán meghaladó férfiakra.
2022. máj. 30. 13:46
15/30 anonim válasza:
Azért, mert egy paraszt, és ez nem tudom, hogy randi előtt miért nem tűnt fel!
Az egy dolog, hogy nem akartad megsérteni, de amikor benyögte hogy fogynod kéne, de azért így is megdugna el kellett volna küldeni az anyjába.
2022. máj. 30. 13:46
16/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen habitusú, azzal nekem nem lesz jobb, ha megalázom. Elmondtam neki normálisan, hogy csak szexet nem szeretnék.
2022. máj. 30. 13:50
17/30 anonim válasza:
És te hogy nézel ki, egy apróbb leírás? Baba pofi, szép selymes haj? Ha nem akkor egy szinten vagytok, azon felül hogy ő egosabb .
2022. máj. 30. 13:54
18/30 anonim válasza:
Egy szinten vannak. 🤣🤣🤣🤣
2022. máj. 30. 14:04
19/30 A kérdező kommentje:
Mások pont azt szokták mondani, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, babaarcú vagyok. Hosszú, dús, hátam közepéig érő barna hajam van. Barátnőim is értetlenkedtek, hogy miért pont vele megyek randizni. Mondjuk engem ez nem érdekelt, nem másoknak akarok megfelelni a kapcsolatommal, nem az foglalkoztat, hogy a külvilág szemében hogy mutatnák együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!