Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kövér pasi miért tesz megjegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér pasi miért tesz megjegyzést a súlyomra?

Figyelt kérdés
Egy baráti körünk volt, ott ismerkedtem meg vele. Külsőre nem az esetem, a 184 cm-es magasságához 115-120 kg, pocakos. Mégis olyan jókat beszélgettünk, jól éreztem magam vele, úgy voltam vele hogy beadom a derekam, menjünk el randizni. A randin egy teljesen másik énjét mutatta, képes volt azt mondani, hogy fogynom kellene pár kg-ot ahhoz, hogy komolyabbat el tudjon velem képzelni, mert neki a vékony, törékeny lányok az esetei, akik max. 50 kg-ok (én 54-55 kg vagyok). Én sosem mondtam neki olyat, hogy rajta kb. 20-25 kg plusz van, fogyjon már le, mert úgy gondolom, hogy ez nettó tapintatlanság, amúgyis tudja magáról,hogy túlsúlyos, miért romboljam ilyennel az önbizalmát.

2022. máj. 30. 12:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Pedig ott és akkor kellett volna visszavágnod.
2022. máj. 30. 12:46
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor meg vagyok döbbenve rajta, hogy hájtömeg beles paliknak mire van önbizalma.

Ha neked jó testalkatod van, egyáltalán miért kap tőled esélyt?

2022. máj. 30. 12:48
 3/30 A kérdező kommentje:

Nem akartam neki visszavágni, azzal, hogy visszasértem semmi sem lesz jobb.

Leírtam, hogy miért, jól éreztem magam vele a közös társaságunkban.

2022. máj. 30. 12:50
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

20-25? Jo az 40-nek is. Voltam en is az o sulyaban, de en sose mernek masra megjegyzeseket tenni ha en nem felelek meg annak amit mondok. Nem lenne hiteles, meg bunkosag is.

Ott kellett volna visszavagnod neki.

2022. máj. 30. 12:50
 5/30 anonim ***** válasza:
4%
Nem értem a problémádat. Attól, hogy ő dagadt, még vonzódhat kifejezetten vékony nőkhöz. Legalább elmondta és nem próbált kihasználni. Én pl. kopaszodok, ettől még dús, hosszú hajú nők jönnek be nekem.
2022. máj. 30. 12:56
 6/30 A kérdező kommentje:
Korábban végig adta a jeleket, többször felhozta, hogy mikor megyünk már el randizni. Látott számtalanszor, akkor miért nem volt gond a súlyom? Ezt nem mondanám, mert szexkapcsolatra maradhattam volna, abban benne lett volna.
2022. máj. 30. 13:02
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam már hasonlóval. Volt, aki egyenesen lekövérezett (178 cm-hez 70 kg vagyok :D ), én meg kiröhögtem.

Az ilyennel anyuci elhiteti, hogy ő a legjobb, legcukibb kisfiú, felnőve pedig a tökéletes férfi.

2022. máj. 30. 13:05
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Pofám leszakad amúgy, nehogy már még te érezd magad kellemetlenül, mert 55 kiló vagy.

Kurvára nem vagytok egy ligában, a két kezét összetehetné, hogy szóba álltál vele.

2022. máj. 30. 13:08
 9/30 A kérdező kommentje:
Privátokra annyit megjegyezném, hogy nem, nem vagyunk már tinik. Én 26, ő 37 éves.
2022. máj. 30. 13:12
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nincs tisztában vagy azzal hogy memnyire kövér ('csak egy kis apahasam van') vagy azzal hogy ez nem lehet elvárás részéről. Megmondani és otthagyni vagy otthagyni
2022. máj. 30. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!