Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasi miért tesz megjegyzést a súlyomra?
Figyelt kérdés
Egy baráti körünk volt, ott ismerkedtem meg vele. Külsőre nem az esetem, a 184 cm-es magasságához 115-120 kg, pocakos. Mégis olyan jókat beszélgettünk, jól éreztem magam vele, úgy voltam vele hogy beadom a derekam, menjünk el randizni. A randin egy teljesen másik énjét mutatta, képes volt azt mondani, hogy fogynom kellene pár kg-ot ahhoz, hogy komolyabbat el tudjon velem képzelni, mert neki a vékony, törékeny lányok az esetei, akik max. 50 kg-ok (én 54-55 kg vagyok). Én sosem mondtam neki olyat, hogy rajta kb. 20-25 kg plusz van, fogyjon már le, mert úgy gondolom, hogy ez nettó tapintatlanság, amúgyis tudja magáról,hogy túlsúlyos, miért romboljam ilyennel az önbizalmát.
Sokszor meg vagyok döbbenve rajta, hogy hájtömeg beles paliknak mire van önbizalma.
Ha neked jó testalkatod van, egyáltalán miért kap tőled esélyt?
2022. máj. 30. 12:48
3/30 A kérdező kommentje:
Nem akartam neki visszavágni, azzal, hogy visszasértem semmi sem lesz jobb.
Leírtam, hogy miért, jól éreztem magam vele a közös társaságunkban.
2022. máj. 30. 12:50
4/30 anonim válasza:
20-25? Jo az 40-nek is. Voltam en is az o sulyaban, de en sose mernek masra megjegyzeseket tenni ha en nem felelek meg annak amit mondok. Nem lenne hiteles, meg bunkosag is.
Ott kellett volna visszavagnod neki.
2022. máj. 30. 12:50
5/30 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Attól, hogy ő dagadt, még vonzódhat kifejezetten vékony nőkhöz. Legalább elmondta és nem próbált kihasználni. Én pl. kopaszodok, ettől még dús, hosszú hajú nők jönnek be nekem.
2022. máj. 30. 12:56
6/30 A kérdező kommentje:
Korábban végig adta a jeleket, többször felhozta, hogy mikor megyünk már el randizni. Látott számtalanszor, akkor miért nem volt gond a súlyom? Ezt nem mondanám, mert szexkapcsolatra maradhattam volna, abban benne lett volna.
2022. máj. 30. 13:02
7/30 anonim válasza:
Találkoztam már hasonlóval. Volt, aki egyenesen lekövérezett (178 cm-hez 70 kg vagyok :D ), én meg kiröhögtem.
Az ilyennel anyuci elhiteti, hogy ő a legjobb, legcukibb kisfiú, felnőve pedig a tökéletes férfi.
2022. máj. 30. 13:05
8/30 anonim válasza:
Pofám leszakad amúgy, nehogy már még te érezd magad kellemetlenül, mert 55 kiló vagy.
Kurvára nem vagytok egy ligában, a két kezét összetehetné, hogy szóba álltál vele.
2022. máj. 30. 13:08
9/30 A kérdező kommentje:
Privátokra annyit megjegyezném, hogy nem, nem vagyunk már tinik. Én 26, ő 37 éves.
2022. máj. 30. 13:12
10/30 anonim válasza:
Az ilyen nincs tisztában vagy azzal hogy memnyire kövér ('csak egy kis apahasam van') vagy azzal hogy ez nem lehet elvárás részéről. Megmondani és otthagyni vagy otthagyni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!