Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon emögött csak testiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon emögött csak testiség vagy érzelem áll?

Figyelt kérdés

Mindig is a komoly kapcsolat híve voltam. Viszont sokszor csalódtam már.

Egyszer úgy alakult, hogy lefeküdtem egy férfival, nagyon jó volt vele a szex. Aztán abból az egy alkalomból lett egy jó pár. Ahogy telt az idő bennem kialakult valami, amire ő rá is jött, és megbeszéltük, hogy véget vetünk ennek az egésznek. Tudni kell erről a pasiról, hogy volt egy hosszú kapcsolata és most lehet, hogy flörtölget más csajokkal…

Jó pár hónapig nem is kerestük egymást.

Két hete úgy alakult, hogy lett volna alkalmunk újra egymás karjába esni, de mikor már “oda” jutottunk, elutasítottam. Nem akartam fájdalmat okozni saját magamnak… Aztán elég sokat veszekedtünk, megbeszéltük, hogy máskor találkozunk és ezt megbeszéljük. Viszont mindeközben nem úgy beszélt velem ahogy megérdemeltem volna, úgy tűnt, hogy lehet megint csak arra kellenék. Őszintén megmondtam neki, hogy számomra ez kevés, s ő ezt tudta is, s hogy hagyjuk ezt az egészet. Aztán megkeresett a megbeszélt találkozó időpontján, azzal a szöveggel, hogy beszéljük meg most vagy soha. S én nemet mondtam erre, aztán végül próbáltam a fejével beszélni, de teljesen ki van rám bukva most.

Nem tudom eldönteni, hogy csak szexre kellek vagy több is van benne, de már jó lenne tudni mit is akar valójában, teljesen össze vagyok zavarodva. Viszont nem akarok 28 évesen már ilyen huza-vona dologot sem magamnak…

2022. máj. 30. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar, nem talalt mást, te meg eddig is készséggel aláfeküdtél. Gondolta most is, ha benyögi, hogy "igen én is szeretlek".
2022. máj. 30. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen az amikor az aranyos kiscsaj meg a falu bikája találkoznak.
2022. máj. 30. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd, csak azt akarja. Most biztos nincs más.
2022. máj. 30. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló szituációban voltam. Több kör szenvedés után megértettem, hogyha én képes vagyok kinyögni mit szeretnék és áldozatokat hozni érte, akkor ha számítanának neki az érzéseim ő is megtenné ezt értem. Az ilyen emberek manipulatívak, mindig csak annyit adnak, hogy legyen mibe kapaszkodnod, de eszük ágában sincs elköteleződni. Ne is probáld vele megbeszélni, mert úgy se lesz semmi se máshogy.

El kell szépen engedni. Köszönni se szabad neki.

2022. máj. 30. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Dugni akar, semmi mást. Ha te nem, akkor elutasítottad és ennyi. Ne te törj össze hogy megbántottad, fordítva kéne
2022. máj. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!