Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó randihely (étterem) Budapesten külföldi csajjal?
Sziasztok, kb másfél éve ismerkedek egy amerikai csajjal, hosszú a történet, nem fogom kifejteni, ezért csak a legfontosabb pontokat fogom összefoglalni, hogy legyen fogalmatok, milyen keretek között zajlik az egész.
Én 19 (F) lettem, ö 18 éves.
Mindenesetre eljönne Európába és már meg is vette a jegyet Budapestre, anyukájával már megbeszélte. Júliusban fogunk találkozni, egyedül fogunk lakni egy lakásban (ami az én, vagyis a családom tulajdona), legalább egy hétig, de még nem biztos hogy meddig.
Ö csak angolul tud, annyira én mindenképp tudok, hogy elbeszélgessünk, hanem nem alakult volna eddig a kapcsolatunk. Mindenképp csakis velem tudja elképzelni a jövöjét, hozzám is költözne, a családjában zürzavar van, amúgyis elköltözne otthonról.
Lelkileg már egy jó ideje nagyon közel vagyunk, és a vágyainkról is sokat írogattunk. Azt hiszem most egy kicsit eltértem a lényegröl, de mindegy.
Ö egy jobb módú családból van, inkább a "rendes" kajákat szereti (tehát nem gyorsétteremre gondolok, mint például mekire). És én nem vagyok Budapesti, amúgy föleg azért kérdezem.
A kérdésem az lenne, hogy milyen éttermeket tudnátok nekünk ajánlani?
Elöre is már köszönöm a válaszotokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!