Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő lenne balaton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő lenne balaton soundon egy "be gentle, I am autistic" feliratú pólóban fel-alá járkálni?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha férfimodell külső mellé venném fel, akkor tényleg gentle lenne mindenki, de sajnos nem áll fenn ez a körülmény.
2022. máj. 29. 17:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

*benyomva mint az állat

szal nekem elég sokat kell inni hogy el tudjam viselni ezeket a helyeket, egyébként olyan szintü hasfájás üt be, meg izzadás hogy ott helyben lemegyek hídba

2022. máj. 29. 18:05
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Aha és ki diagnosztizálta az autizmust?

Mellesleg akkor ez miért is jó neked?

2022. máj. 29. 18:07
 13/32 A kérdező kommentje:

ki diagnosztizálta?

semmelweiss pszichiátria, ahol 1 hónapig voltam terápián szorongás miatt

miért jó ez nekem? Mert máshogy nem nagyon tudna nemi életem lenni:(

2022. máj. 29. 18:08
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy így van, akkor is idióta ötlet a póló.
2022. máj. 29. 18:09
 15/32 A kérdező kommentje:

jó, de na érted, szal hogy mostanában a mainstream is nyomja valamiért ezt az autizmus témát

csak ebbe tudok kapaszkodni, mert másképp nagyon feltünö hogy nem vagyok olyan mint a normál emberek szociális helyzetekben.

és azért lássuk be hogy a propagandát a szociális emberek nem nagyon szokták megkérdőjelezni

2022. máj. 29. 18:11
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted erre gerjedni fognak a csajok? Ne röhögtess! Aki kicsit is tudja, hogy miről van szó, messzire elkerül.

Esélyesebb, hogy pár srác betalál. Főleg, ha egyedül leszel.

2022. máj. 29. 18:15
 17/32 anonim ***** válasza:
52%
Neked nem is kéne nemi élet.
2022. máj. 29. 18:18
 18/32 A kérdező kommentje:

jaj értem, szóval aki autista az meleg.

ÉRTEM

érdekes módon, ha jó a pali, magas, sportos, stb, akkor nem téma semmi, lehet szorongó, depressziós, erőszakos, akármi, NEM TÉMA.

uncsi

2022. máj. 29. 18:20
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
Igen, rohadt uncsi vagy.
2022. máj. 29. 18:22
 20/32 A kérdező kommentje:
szerencsére nem befolyásolja az életemet a véleményed;)
2022. máj. 29. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!