Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő lenne balaton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő lenne balaton soundon egy "be gentle, I am autistic" feliratú pólóban fel-alá járkálni?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha férfimodell külső mellé venném fel, akkor tényleg gentle lenne mindenki, de sajnos nem áll fenn ez a körülmény.
2022. máj. 29. 17:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen fölöslegesen zavarnád meg az embereket. Inkább vegyél fel egyszínűt, abban tiszta lappal indulsz.
2022. máj. 29. 17:48
 2/32 A kérdező kommentje:

bocsánat, de az exovertált mancikák nem feleslegesen rontják a levegőt, amikor a hurkáikat mutogatják?

csak kérdezem

2022. máj. 29. 17:50
 3/32 A kérdező kommentje:
persze ők csak azért exovertáltak, mert jobbat nem tudnak, szal nem egy erény vagy eredmény vagy erőfeszités
2022. máj. 29. 17:50
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon égő lenne, igen.

Pár nem józan ember csak a céltábát látná. Fordítva is elsülhet.

2022. máj. 29. 17:52
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Égő,mert ott szinte mindenki meztelen felsőtesttel mászkál.
2022. máj. 29. 17:55
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a véleményem, hogy vagy ezzel akar csalni és nem autista, vagy nyitott szájjal fut a fsz erdőben felnőtt létére. Akármelyik is, automatikusan ellenszenvet váltana ki, mert undorító módon együttérzést és sajnálatot akar kiáltani, amivel valamilyen előnyhöz juthat. Az ilyen ember pedig élből undorító.
2022. máj. 29. 17:56
 7/32 A kérdező kommentje:

hát nem tom, már azért voltam 2x is a soundon, egyszer vip-ben, aztán oké vannak meztelenkedő férfiak, de mellkipakolás annyira nem jellemző, szigeten több volt

az autista poénkodás meg olyan szinten müvelem, hogy pl siófokon cigányokkal is simán veretem a cigány zenékre, meg eljátszom hogy mennyire élem a dolgot.

de sajnos még ez sem vonza be a lányokat.

2022. máj. 29. 17:57
 8/32 A kérdező kommentje:
hát én ténylegesen autista vagyok, csak ugye a normális emberek ösztönösen mindent a kinézetből próbálnak levezetni, tehát ha valaki autista akkor úgy is kell kinézzen.
2022. máj. 29. 18:00
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Tehát olyan autista vagy, akit nem zavar a tömeg, a zaj és elég szociális érzéke és nyitottsága van ahhoz, hogy a cigányokkal "veresse" az aluljáróban.... Értem én.
2022. máj. 29. 18:02
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
* bocs Siófokon, nem az aluljáróban. Hibás volt az asszociáció.
2022. máj. 29. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!