Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem teszi meg a következ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem teszi meg a következő lépést , mert még nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés

Már volt pár randink, együtt is aludtunk már 2x is , ő próbálkozott a szexel , viszont mindig vissza utasítottam, kedvelem nagyon de még nem állok készen rá. Ő úgy gondolja nem elég vonzó számomra azért nem akarom, pedig ez nem így van, sőtt..

Nem vagyok még a barátnője sem, el vagyunk, találkozgatunk , célzott már arra ,hogy nem csak egy kaland vagyok számára de még mindig nem jött el az a pont, hogy akkor most együtt vagyunk, szerintetek azért mert még nem feküdtem le vele?

Vagy hogy kérdezzek rá , hogy hogyan tovább, mi van köztünk?

21L

2022. máj. 29. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Ha tetszik miért nem engeded?
2022. máj. 29. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Mi az hogy kovetekzo lépés?

2 ember ha összejárnak, egyutt járnak mindenhova, bemutatják egymást a barátaiknak is, "utkozben" megesik a szex is, aztán mennek tovabb programokra, es elvannak egyutt ez egy folyamat. Együttjárás. Nincsenek "lépcsők"

2022. máj. 29. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem kérdezni kell, hanem kijelenteni. Megmondod, hogy csak azzal szexelsz, akivel kapcsolatban vagy. Amíg nem tudja eldönteni, hogy kellesz-e neki, addig te nem tolod le a bugyid. Nem tetszik? Ott az ajtó!

Akinek nem csak egy kis szórakozás vagy, az felvállal a párjaként is.

2022. máj. 29. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

"Már volt pár randink, együtt is aludtunk már 2x is , ő próbálkozott a szexel , viszont mindig vissza utasítottam,..."

Már bocs, de férfiként pokolian rühellem a fajtádat. Akkor inkább hajts el az anyámba, de ne húzd az agyam.

Ne csodálkozz, ha ejteni fog!

2022. máj. 29. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Én sem teljesen értem, milyen következő lépésre vársz. Azért jó esetben 12-13 éves kor után már nem úgy működik egy kapcsolat, hogy egyikőtök megkérdezi, hogy "most járunk?" a másik meg bólogat, és onnantól kezdve ők egy pár. Találkozgattok, jól érzitek magatokat együtt, egyre jobban megismeritek egymást, amikor komfortos, akkor csókolóztok/szexeltek, mindezt kizárólag egymással csináljátok, ezt így huzamosabb időn keresztül, szóval egy párként léteztek és kész, jártok. Ezen nem tudom, hol van a "következő lépés", amire te vársz? Csináljátok ami jól esik, beszélgessetek, oszd meg vele a gondolataid, érzéseid, optimális esetben ő is ezt fogja tenni és akkor minden kitisztul neked is és neki is.

Amúgy tényleg fura, hogy nem jártok, de azért együtt alszol vele. Ez így mégis hogy alakul ki? Egy randi végén hazamegyek, ha háznál van, ha nem.

2022. máj. 29. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy mersz ilyet megtenni? Mármint én totál félnék, hogy megerőszakol, ahogy a 4-es is írja.
2022. máj. 29. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Milyen következő lépést nem tesz meg, amikor te utasítod el sorozatban?

Gondolkodj el rajta, mert könnyen lehet, hogy igaza van, ő látja rajtad, (valószínűleg volt már ilyenben része’ te pedig ámítod magad, hogy nem a vonzalom hiányzik, hanem valami más, amit most próbálsz megtalálni.

2022. máj. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!