Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogjam a kezét?
Figyelt kérdés
Már volt vagy 6-7 randink , csókig jutottunk , már aludtunk együtt is, viszont az utcán nem fogjuk meg egymás kezét és engem ez zavar.
Ha megállunk megölel,megcsókol de nem fogjuk egymás kezét
Szerintetek én meg fogjam neki?
Vagy mi a véleményetek? Tapasztalat?
21L
2022. máj. 29. 11:59
1/10 anonim válasza:
Elvileg egyenjogúság van.
Bár ha az lenne, nem lennének ilyen problémák:)
2/10 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te szívesen megtennéd, majd reagál rá.
3/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy esetleg szeretné-e megfogni a kezed.
4/10 anonim válasza:
De most ezt tényleg meg kell kérdezni itt?
Hát nem a párod kéne? Vagy mondani neki, h neked ez fontos?
Nem értem az béreket ilyen téren. Van szád.
N 30
6/10 anonim válasza:
Fogd meg a kezét. Ha nem akarja, azt majd úgyis érzed rajta, és meg lehet beszélni. De egy ilyen kis apróságot megtehetsz szerintem csak úgy is.
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan fogd meg, nem fogja elrántani. :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem is az a jó megoldás, ha megfogod a kezét. Nem fog tiltakozni.
10/10 anonim válasza:
akkor fogd meg ha együtt vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!