Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 feletti nők! Randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nők! Randiznátok George Clooney-val, vagy túl idősnek tartjátok őt magatokhoz?

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Randiznék vele.
Nem.
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, öreg. Ráadásul nős, és külsőre se az esetem. Ez három kizáróok helyből.
2022. máj. 28. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha nem tetszett, fiatalon sem. Ráadásul már nagypapa korban van.
2022. máj. 28. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sármos, szép szemei vannak, de a világlátása messze áll tőlem.
2022. máj. 28. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, de már nem kéne, 60 elmúlt és azért már látszik rajta. Nagyon jóképű, nagyon sármos hatvanas pasi, de 20 év nem férne bele. Ha negyvenes lenne most akkor simán.

Egyébként randizni nyilván elmennék vele, megismerni, beszélgetni vele, mégiscsak egy legenda (és kislyánykoromban én is rajongtam Ross dokiért ☺️), de most már nem tudnék vele lefeküdni. Harmincéves párom van, nem cserélném le rá, meg senkire sem :)

41N

2022. máj. 28. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Irritáló.
2022. máj. 28. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos elmennék vele beszélgetni, érdekes lehet és megtisztelő. De foglalt és idős.
2022. máj. 30. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!