Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek késő az ha valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek késő az ha valakinek csak 24-25 évesen lesz először kapcsolata?

Figyelt kérdés
Ritkának számít ez?
2022. máj. 27. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi se késő
2022. máj. 27. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Hát, szerintem igen. Így egy csomó jó dologból kimaradsz.
2022. máj. 27. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő.
2022. máj. 27. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Ne ezen agyalj,hanem örülj.

#2🤣 sok jóbol? Hát köszönöm, én inkább kimaradtam volna abból a sok jóból így utólag! 😃

2022. máj. 27. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ebben a témában nincs késő. Mi.denkinek akkor legyen párma, amikor alkalmas rá. Ha valaki csak 30 évesen,akkor úgy.
2022. máj. 27. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

És ha valaki azt mondja, hogy késő, akkor leteszel róla?

Nagyon nem kellene, kezdj el változtatni, emberek közé menni, ismerkedni, akkor jönni fog.

2022. máj. 27. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
jelen számít, nem a múlt.
2022. máj. 27. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
24 voltam, utána hamar bepótoltam sok mindent:)
2022. máj. 28. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
24/F vagyok, nemsokára 25. Én 2 héttel ezelőtt randiztam először életemben, 1 hete volt a második randi:) Én is későinek érzem, valamilyen szinten az is, de nem én akartam, hogy így legyen. Voltak próbálkozások, de egyikből sem lett semmi, sajnos… Ne agyalj ezen, még bőven fiatal az ember a huszas éveiben, én úgy érzem be lehet ezeket pótolni. Jópáran vannak így az ismeretségi körömből… Szóval, csak előre, és minden megy a maga tempójában. Semmi sem jön korán, sem későn, hanem időben! Hajrá!
2022. máj. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!