Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tudatosan mutogatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudatosan mutogatjátok a lábatokat mezítláb nyáron?

Figyelt kérdés
Tudván, hogy sok pasinak tetszhet a lábatok?
2022. máj. 26. 09:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen férgek miatt nem merek lassan szandált hordani...
2022. máj. 26. 15:28
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

Szerinted majd pont miattad vagy más pasi miatt adok magamra? :D

Először is a lábfétis kifejezetten taszító számomra, a lábaim, körmeim azért ápoltak, mert szeretek ápolt lenni. Nyáron pedig mégis mit húzzak fel? Gumicsizmát?

2022. máj. 26. 16:45
 23/29 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom azok közé tartozol, akik strandolás közben fél órára lefoglalják a budit, mert oda húzódnak be masztizni. Közben meg elképzeled, hogy a több száz strandon tartózkodó nő, csak azért van mezítláb, hogy neked imponáljon.

Komolyan, kiráz tőled a hideg.

2022. máj. 26. 16:47
 24/29 anonim ***** válasza:
77%
Azért van mert nekem tetszik, és szeretek igényes lenni, adni magamra. Szandált azért hordok, mert 30 fok van. Baromira nem erdekel, hogy random lábfétisesek mit szólnak hozzá.
2022. máj. 26. 17:38
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

Tetszenek a kisportolt és a szürke melegítős pasik.

Szerintetek azért edzenek és hordanak ilyen ruhát, hogy engem izgassanak?

2022. máj. 26. 19:36
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

26.-ra.

Igen.

De tényleg! A pasi azért gyúr, azért vesz hitelre nagy kocsit, azért vesz drága órát, hogy a nőknek villantson.

2022. máj. 26. 20:36
 27/29 anonim ***** válasza:
87%
Én férfiként is gyakran hordok szandált vagy papucsot amikor meleg van, mert kényelmesebb számomra. Nem kell mindenbe hátsó szándékot látni.
2022. máj. 27. 13:28
 28/29 anonim ***** válasza:
44%
Nem, bazmeg, hanem mert meleg van.
2022. jún. 1. 10:45
 29/29 anonim válasza:
36%

Nekem lányként rettenetesen izgató, ha észreveszem, hogy valakinek elidőzik a tekintete a pici tappimon, mert tetszik neki. Ha mezítláb vagyok, olyan szexinek és védtelennek érzem magam, mintha anyaszült meztelen lennék.

Amikor csak tehetem, szandiban futkosok a városban is, és ha felugrok valakihez és leveszem, kicsit kiélhetem a kis hülye perverzióm és aggódhatok, hogy látszik-e rajtam, mennyire be vagyok zsongva.

De a kedvencem az, ha otthon vagyok és jön egy futár, postás, óraleolvasó, szerelő, ismerős... but hey, legalább mindig tisztán tartom a padlót.

A pedikűrösnél pedig eléggé kínlódok, mert az a sok figyelem felér nálam egy fél jóni masszázzsal. Tudom, hogy nagyon nyomi vagyok, de lehetne rosszabb is, na.

Amúgy igen, vannak nyomulós, tolakodó két lábon járó red flag-ek. De ahogy előttem is utaltak rá, rágerjednek ezek bármire, csak a tiszteletre és udvariasságra nem, szajnosz.

TL;DR: kérdésedre válaszolva: ó bezony ám.

23/L

2023. márc. 13. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!