Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tudatosan mutogatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudatosan mutogatjátok a lábatokat mezítláb nyáron?

Figyelt kérdés
Tudván, hogy sok pasinak tetszhet a lábatok?
2022. máj. 26. 09:41
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Miért ne érdekelné őket, hogy nekem mi jön be? :D

Én gazdag vagyok és jól is nézek ki.

2022. máj. 26. 10:14
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Egy lúzer vagy.
2022. máj. 26. 10:16
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Hűha, te tényleg ennyire egoista vagy. :D Nem, bucikám, senkit se érdekel, hogy neked mire áll fel a farkincád. Az pedig, hogy gazdag vagy nincs a homlokodra írva, no nem mintha a prostituáltakon kívül bárkit érdekelne, az pedig, hogy jóképű, hát basszus, nagyon sokan azok, mégse igénye senkinek, hogy ezer különböző ízlésű jóképű férfit elégítsen ki a megjelenésével. :D
2022. máj. 26. 10:17
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Gyakorlatilag annyi lábfétises kérdést láttam itt gyakorin, hogy 2 éve nem is hordok szandált.
2022. máj. 26. 10:20
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

Én is festetem.

Szerintem szebb így, de ettől függetlenül taszit, ha valaki labmanias.

Se szandált se papucsot SENKI nem a beteg férfiak miatt veszi fel, ezt te sem gondolhatod.

2022. máj. 26. 10:23
 16/29 anonim ***** válasza:
8%

12. folytatása.

2.: Sok helyen tilos a lábakat szabadon hagyó cipő. Munkavédelmi és/vagy szexuális zaklatási okokból.

3.: Azt hiszed, hogy ezek akarnak pasit? Max. amikor már viszket a méhük és/vagy kell valami palimadár a megélhetés miatt.

2022. máj. 26. 10:28
 17/29 anonim ***** válasza:
90%

A lábamat azért pedikűröztetem, mert igényes vagyok. Mert szeretem magamat, ha ápolt vagyok és valóban nem benőtt gusztustalan lábkörmeim vannak amitől engem is elkap a hányinger. A nők többsége saját magának akar tetszeni, nem neked, hogy te full izzadtan a buszon azt nézegesd, aztán este arra verjed.

Nem azért fizetek a pedikűrösnek 4-5 hetente, hogy neked álljon a zászlórúd. 2-es voltam. Remélem nem tapostam bele az ordenáré stílusommal a lelkivilágodba.

2022. máj. 26. 10:36
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, a kérdésfeltevésed mögötti gondolatmenet is önmagában undorító és ordenáré. Tök mindegy, hogy milyen stílusban teszed fel a kérdésed, amúgy.

Neked kéne moderálnod magad, mert a nők önmaguknak való tetszése, illetve az általános kényelmük maguk miatt van nem a lábfétises lúzerek miatt.

Ez olyan, mintha tőled megkérdeznék, hogy ugye csak azért tanultál tovább, azért szoktál fürödni, ill. pénzt is azért keresel, hogy megfelelj a nőknek.

2022. máj. 26. 10:46
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Igazából lesz#rom, hogy a páromon kívül más férfiaknak mi állítja fel a farkát. Ameddig nem hozzák tudomásomra, hogy áll nekik, addig semmi baj nincs. Nem lehet úgy élni, hogy állandóan mások szexuális vonzódásaival van elfoglalva az ember. Ha burkában járnék, hogy senki ne lásson belőlem semmit, biztos akkor is rámnyomulna valami nyomorék, akinek épp burka fétise van.
2022. máj. 26. 10:46
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
Én saját magam miatt tartom rendben a lábam, még csak nem is a párom miatt (főleg nem az ilyen kis beteg, fétises akárkikért). Télen is ápolt a lábam, de nem más miatt. Meglepő, mi?
2022. máj. 26. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!