Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felkeltettem a pasi figyelmét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeltettem a pasi figyelmét, ezután?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, akivel egy közegben mozgunk, mert ugyanazt a sportot űzzük verseny szinten. Még sosem beszélgettünk, csak köszönünk egymásnak mindig, évek óta, kb évente 2-szer találkozunk a nyár során rendezett versenyeken. Nyilván ott mindketten a versenyre koncentrálunk, de utána azért meg lenne a lehetőség eredményhirdetésig kapcsolatba lépnünk egymással, hát eddig még nem tettük. Na most, már régóta ismerősök vagyunk Facebookon, de nem voltam túl aktív, most viszont elkezdtem gyakrabban fb sztoriba fotókat tölteni, nagyrészt a közös sportágunkkal kapcsolatban. És feltűnt, hogy mindig megnézi, és múltkor lájkolt is egyet, amin azért is lepődtem meg, mert ahogy "lenyomoztam", nem túl aktív ő sem, kétévente van új posztja. Van egy Facebook csoport , ami a közös sportágunkról szól, ott szoktam látni, hogy nagyon ritkán hozzászól posztokhoz. Igazából ez a csoport meg a Facebook egyedül az esély kapcsolatba lépni vele, plusz az az évi 2 alkalom verseny. Nem vagyok amúgy egy facen ismerkedő fajta, de nem nagyon látok más lehetőséget. Szerintetek ha már felkeltettem a figyelmét, milyen csalit dobhatnek be, amire lecsap és kapcsolatba lép velem, rám ír?
2022. máj. 26. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Évek óta? :O

Én elég beszari vagyok, de ennyi idő még nekem is elég lenne erőt venni magamon, hogy kezdeményezzek.

2022. máj. 26. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

"I'm a happy dreamer"

Pàr èv, és csak lesz valami.

Ha ne adj isten nem lenne, akkor majd kérd vissza az éveid saját magadtól

2022. máj. 26. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Most komolyan, azért nem like-olta egy képedet, már felkeltetted az érdeklödését?

Ez inkább tini kategória.

Én 2 éve posztoltam utoljára, de szoktam ismerőseimet like-olni.

Majd ha élőben is felkelted az érdeklődését, akkor szólj.

Nem hinném, hogy bármilyen veresenyről is lenne szó, ne lenne alkalom közeledni a másikhoz.

2022. máj. 26. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
*azért mert like-olta*
2022. máj. 26. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Én a közös sport kapcsán ráírnék valami mondvacsinált indokkal segítség- vagy tanácskérésért, mondjuk a témába illő boltot, terméket is kereshetsz elméletben, aminek kapcsán "felkeresed az olyan ismerőseidet, akikről tudod, hogy értenek hozzá". :) Utána persze felhozhatod, hogy szoktad látni a versenyen, idén is megy-e stb.
2022. máj. 26. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem tetszel neki, felejtsd el a srácot.
2022. máj. 26. 09:49
 7/9 A kérdező kommentje:
A több éve ismerem dolgot úgy értsétek, hogy mivel viszonylag kis közösség a miénk, kevesen űzik itthon ezt a sportágat, mindenki ismer szinte mindenkit latasbol. Nyilván a több év alatt volt kapcsolatom, volt mikor a párom kísért el a versenyekre, olyankor nyilvan nem nyitottunk egymás felé. De tudni kell azt is, hogy engem eddig nem foglalkoztatott ez a férfi különösebben. Tavaly tűnt fel először, hogy milyen jó kisugárzása van, aztán pár hónapja volt egy poszt a közös csoportban, ahova írt egy hosszú kommentet, és akkor tűnt fel, milyen intelligens, szimpi lett nagyon, úgyhogy engem csak mostanaban kezdett el foglalkoztatni. Ő pedig nehezen léphet velem kapcsolatban versenyeken, mivel folyton körbe vesznek a barátaim.
2022. máj. 26. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Ideje felnőni és leválni a csordádról szerintem.

Nem lesznek ott mindig veled.

2022. máj. 26. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Évi 2x posztol és szerinted ez azt jelenti, hogy nem túl aktív a közösségi médiában. Ha nem lenne aktív, akkor nyilván a kis sztorijaidat se nézné meg. Én is ritkán posztolok, de napi szinten elérhető vagyok. 🤷🏼‍♀️ 1 reagálás meg nem jelent semmit.

Amúgy meg írj rá, ha ennyire ismerkedni akarsz vele.

2022. máj. 26. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!