Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40-es férfiak, akik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiak, akik még szinglik, akartok kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Megismertem az utóbbi időkben két 40-es évei elején járó férfit, mindketten rendben vannak külsőre és belsőre is, mégsincs barátnőjük és sosem voltam házasok. Mivel annyira nem ismerkedtünk össze (egyelőre) egyikükkel sem, nem tudom, mi az oka, de nekem olyan furcsa... Hogy lehet, hogy normális, jó pasik 40+-osan egyedül vannak? Egyikük sem tűnik csajozósnak sem. Ti 40-es pasik, akik sosem hazasodtatok meg és egyedül vagytok, nem is vágytok megállapodni? Vagy vágynátok rá, de nem találtok megfelelő személyt?
2022. máj. 25. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 40-50 évesek màr rendesen lusták és elkényelmesedettek.
2022. máj. 26. 09:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Te is írod, hogy nem ismered őket. Attól, hogy nem tűnnek csajozósnak, simán lehetnek laza kapcsolataik, amik megfelelnek nekik. Aztán majd megállapodnak. Vagy nem. 40-es emberek nem kürtölik szét a magánéletüket.
2022. máj. 26. 11:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!