Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40-es férfiak, akik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiak, akik még szinglik, akartok kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Megismertem az utóbbi időkben két 40-es évei elején járó férfit, mindketten rendben vannak külsőre és belsőre is, mégsincs barátnőjük és sosem voltam házasok. Mivel annyira nem ismerkedtünk össze (egyelőre) egyikükkel sem, nem tudom, mi az oka, de nekem olyan furcsa... Hogy lehet, hogy normális, jó pasik 40+-osan egyedül vannak? Egyikük sem tűnik csajozósnak sem. Ti 40-es pasik, akik sosem hazasodtatok meg és egyedül vagytok, nem is vágytok megállapodni? Vagy vágynátok rá, de nem találtok megfelelő személyt?
2022. máj. 25. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akarnék csak ronda vagyok. Úgy kicsit nehéz :). A választ meg megadtad te magad: "jó pasik".
2022. máj. 25. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Van egy alapbetegségem, így nem kellek senkinek sem.
2022. máj. 25. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok családot, gyerekeket.
2022. máj. 25. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 40 vagyok és igen vágyom egy kapcsolatra és ha úgy alakul gyerekre is. Ismerkedem kevés sikerrel, valsz nem vagyok jó pasi, bár mindenki mást mond, próbálkoznak is nálam gyerekes nők, de nem ők a célcsoportom. Fejlesztem magam, élek a világba. Egy régi csalódás az oka amiért még egyedül vagyok, mivel eléggé bezárkóztam és elutasítottam minden közeledés évekig. Pár éve kezdtem el újra nyitni a nők felé.
2022. máj. 25. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi belefáradt az állandó küzdelembe.

Ez nem úgy néz ki, mint a nőknél, hogy csak körbe kell pillantani, aztán ugranak a férfiak, lehet válogatni.

Itt be kell vetni magad, és az esetek többségében hiába, ami nagyon lelombozó.

Többen erre úgy reagálnak egy idő után, hogy akkor elég volt. Esetleg, ha adódik lehetőség, akkor felébrednek.

2022. máj. 25. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Többre tartom a függetlenségemet és az önálló életemet. Egy olyan nőnek örülnék, akivel szexelnénk rendszeresen meg ha úgy adódik, eljárnánk ilyen-olyan programokra. Olyan, aki állandóan rajtam akar lógni, nem kéne.
2022. máj. 26. 03:59
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Én is így jártam, kevés komoly kapcsolatom volt, fontosabb volt a munka, mint ütni az ismerkedés vasát, gyerek előtt derült ki mindig, hogy nem illünk össze...

Egyre nagyobb szünetek voltak a komoly kapcsolatok között, s most a legutolsó után már ijesztően sok idő eltelt.

Így egyre jobban tudom igaz, mit akarok, viszont így talán még nehezebb. Az egyedül éles pozitív jellemzői egyre jobban felerősödnek. Aztán itt van a mai hülye felgyorsult világ minden téren. A kedvem pedig szinte már zéró az ismerkedéshez... Természetesen, ha szembe jön, -ne az igazi, tudnám a dolgom, erre figyelek, is.

A fiatal férfiúknak azt tanácsolom, az ismerkedés, a szó valós értelme szerint, a folyamatos ismerkedés legyen az életük legfontosabb része és, ha olyan kapcsolatban vannak amiben nem érzik a hosszútávú gondolataik alapját, lépjenek.

Az élet olyan, mint a nyári szünidő, mindig nagyon várjuk s mikor eljön, oly hamar elrepül.

2022. máj. 26. 08:00
 8/12 anonim ***** válasza:

En is ismerej 2 40-est.

Gyereket csak akkor akarnak ha majd azt a nő "viszi a hátán", azaz bele vannak kényelmesedve az életbe, nem fognak ejszaka kelni gügyögő babához meg ilyenek, mindkettő a kőtetlenséget élvezi, hogy azt csinál amit akar.

Ez mellett önzőek, nem akarnak plusz kiadásokat nő, pláne gyerek miatt.

Olyan életritmusuk van, hogy haverok szorakozás, gondtalanság, maximálisan, az anyjuk főz nekik javarészt, szexre jó néha vki, szerelem is jó, de házasság gyerek max akkor ha a nő őket kiszolgálja. Azaz főz mos takarit gyereket nevel intéz es rendesen bele is ad a nő költségekbe, azaz pénzes.

Egyiknek sem valo gyerek. Semmiféle áldozatot nem akarnak hozni.

2022. máj. 26. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:

*ismerek

*kötetlenséget élvezik

2022. máj. 26. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki csak 50 éves korára nő fel.

Ha férfi az illető, akkor még nem vesztett el mindent.

2022. máj. 26. 09:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!