Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek hűséges?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival fél éve, ő még nem szeretne kapcsolatot, amivel nincs is problémám, viszont kijelentette, hogy a kizárólagosság így nem lehet elvárás. Szerintetek kezdjek el nyitni én is mások felé? Én teljesen nem így álltam a dologhoz, szerintem rosszul is érezném majd magam, ha elmennék randizni. Vagy szerintetek vele szakítsam meg így a kapcsolatot? Ha fél év alatt nem tudta eldönteni? Nem csak a szexről szól, mert vannak közös programjaink
2022. máj. 25. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, te mit szeretnél. Ha jó a csak szex, maradj benne. Ha rendes kapcsolatra vágysz, hagyd ott.
2022. máj. 25. 10:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem csak szexre vágyom, de ez nem is az. Nincs neked senki más, csak valamiért nyitva szeretné hagyni azt az ajtót, ami elég bántó rám nézve
2022. máj. 25. 10:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hagyd ott.

Te láthatóan hűséges típus vagy, ő viszont nem szerelmes, neki csak kb. egy haver vagy, semmi több, akivel azért néha jó dugni. Csak te ebbe szeretnél többet belelátni. Közben meg nincs. Részéről ez maximum szexhaverság.

Nem mondom, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot, de ne tekints rá úgy, mint potenciális jelöltre.

2022. máj. 25. 10:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2. Mert nem szerelmes, azért hagyja nyitva.
2022. máj. 25. 10:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért hagyja nyitva az ajtót, mert keresi a jobbat közben. Te csak ideiglenes megálló vagy az életében. Tehát, ez már elvan döntve a részéről, de őszintén nem valószínű, hogy bevallja, mert amíg nem jön a jobb, nehogy lelépj. Ha nem elég ez neked, akkor hagyd ott.
2022. máj. 25. 10:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Szóval ennyi idő után már nem valószínű, hogy tényleg csak nem akarja elsietni? Mert előtte lépett ki egy hosszú kapcsolatból
2022. máj. 25. 10:16
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem sem akar elköteleződni, mert nem szeret téged igazán. Ha neked fontos a hűséges kapcsolat, keress olyan férfit, aki szintén így áll hozzá. Ne reménykedj feleslegesen. Szerintem beszéld meg vele, hogy neked ez a bizonytalanság nem opció.
2022. máj. 25. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen. Ő már döntött, és nem neked kedvező módon, hanem saját maga számára.

2022. máj. 25. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam már rám.ászni lányokra, de ha nem volt szerelem akkor mindig csalódás lett a vége
2022. máj. 25. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Fél év alatt már el tudta volna dönteni, ha akarna tőled többet. Nem akar, mert nem szerelmes beléd. Jó társaság vagy a számára és ennyi. Innentől kezdve rajtad a sor, hogy eldöntsd, hogy megfelel e ez vagy sem.
2022. máj. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!