Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha a randin nem tudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a randin nem tudtam megenni az étteremben az adagomat?

Figyelt kérdés
Képeken kifejezetten kis adagnak tűntek az ételek, de olyan nagy volt a hús és amúgy se tudok egyszerre sokat enni hogy a hús fele ottmaradt. Amúgy nem szoktam ebből problémát csinálni, de így h a másik meghívott és ő fizetett kicsit rosszul éreztem magam. Viszont az rosszabb lett volna, ha elrontja a randit az hogy rosszullétig eszem magam. Nem tette szóvá és nagyon aranyos volt + következő randi is szóbakerult utána
2022. máj. 24. 18:24
1 2 3
 21/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A kérdező leírta, hogy nem gondolta, hogy nem fogja tudni megenni a rendelt adagot, így nyilván nem érezte "úgy". :)
2022. máj. 24. 21:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is pici. Sose zavart, ha meghagyja a kaját. Inkább az, minthogy rosszul legye..
2022. máj. 24. 21:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Igazatok van, valószínűleg ő nem gondolkodik ezen. Minden étel amit a képen láttam kis adag volt és kb meg is felelt a valóságnak, mert a leves se volt nagy adag és a köret se csak az a hús volt óriási. Egyébként én is fel adagot vagy gyerekadagot szoktam kérni, mindig megnezem a képeket és általában megfelel a valóságnak. Azt nem érzem gáznak, ha kis adagot kérek. Most jártam így először.
2022. máj. 24. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!