Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha a randin nem tudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a randin nem tudtam megenni az étteremben az adagomat?

Figyelt kérdés
Képeken kifejezetten kis adagnak tűntek az ételek, de olyan nagy volt a hús és amúgy se tudok egyszerre sokat enni hogy a hús fele ottmaradt. Amúgy nem szoktam ebből problémát csinálni, de így h a másik meghívott és ő fizetett kicsit rosszul éreztem magam. Viszont az rosszabb lett volna, ha elrontja a randit az hogy rosszullétig eszem magam. Nem tette szóvá és nagyon aranyos volt + következő randi is szóbakerult utána
2022. máj. 24. 18:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Mindig annyit egyél amennyi jól esik. Ha mindet Megveszed , gyomor fájás lett volna a vége. Az meg rossz lett volna és a nap további részében rosszul éretted volna magad.
2022. máj. 24. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyugi nem az.
2022. máj. 24. 20:27
 13/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem értem, miért érzed magad sz-rul. Meghívott randira, te meg annyit ettél meg azt, ami jól esett. Ő sem problémázott ezen (ha problémázott volna, se értem, miért, de nem problémázott), úgyhogy fölöslegesen forogsz ezen.

Nem olyan rég voltam olyan randin, ahol a rendelés leadása után nem sokkal a pasinak hányingere lett, így nem is evett, én ettem meg az étel felét, a másik felét meg elcsomagoltatta és nekem adta másnapra és még ő kért bocsánatot, hogy nem tudott velem vacsorázni meg hogy lehúzta a randi hangulatát azzal, hogy ki kellett mennie hányni és végig rosszul volt :D Az egyetlen dolog amin aggódtam az az ő egészségügyi állapota volt, nem az, hogy meghívott vacsorázni.

2022. máj. 24. 20:58
 14/23 anonim ***** válasza:
6%

Nálam gáz.

Mivel én utálom a pazarlást.

Meghívtam és jelentős része a kukába landolt így igen ez gáz.

A mai árak mellett még meg az.

Kértél volna fél adagot és utánna meg dessertet vagy előtte előételt.Vagy mondtad volna kifizeted amit ettél.

2022. máj. 24. 21:03
 15/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
#14 ha a mai árak mellett problémát okoz valakinek egy éttermi vacsora kifizetése, akkor az ne menjen étterembe randizni :)
2022. máj. 24. 21:09
 16/23 anonim ***** válasza:
3%

Nem okoz gondot a kifizetése.

Attól még hogy van miért kell pazarolni?

Értem én hogy az semmi de egy millioszor semmi az már valami nem?

Ne csodálkozzunk hogy klímaváltozás van.

2022. máj. 24. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, jobb mint ha okadasig zabalod magad
2022. máj. 24. 21:23
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
#16 Értem, legközelebb akkor majd ilyenkor orrvérzésig zabáljuk magunkat és az asztalra hányunk :)
2022. máj. 24. 21:24
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Bocsánat, megint én, kicsit összezavarodtam. Tegyük fel, hogy nem pazarlok, és engedelmes asszony módjára a józan belátásomat és a 30 éves egészségi állapotomról alkotott tapasztalatomat figyelembe nem véve akkor is eszek, ha nem esik jól és ha mondjuk kihányom az EGÉSZ vacsorát, akkor gyakorlatilag már nem csak a felét pazaroltam, hanem az egészet, nem? Ilyenkor mi a helyes, klímabarát megoldás?
2022. máj. 24. 21:28
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Ne legyetek ennyire sötétek

Nem azt mondtam ne egyen

Azt mondtam ha úgy érzi kérjen fél adagot és egyen levest előétel vagy dessertet.

2022. máj. 24. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!