Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy mi tévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mi tévő legyek...tanácsok?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú (mind ketten kolisok vagyunk). Akinek tetszem, elhivott randizni és hát sütögettünk a koli konyhában, amik viszonylag jók voltak, bár a második alkalom olyan...nem is tudom, nem volt olyan amelyennek gondoltam, mondhatni semmilyen volt. Elhivott ott helyben a 2 randin sétálni valamikor, ami nem történt meg mert egy nagyon sürgős dolog közbe jött nekem, így nem valósult meg. Messengeren alig ha ír, váltunk néha max 4 szót és ennyi,mondhatni az is semmilyen. Eddig biztos voltam benne hogy akarok vele kapcsolatot, de most nagyon el vagyok bizonytalanodva.

....és még azt is mondhatnám, hogy valamilyen szinten nem egyezik a jövőbeli terveink (mind ketten 22 évesek vagyunk). Mint pl, én szeretnék gyereket, ő nem. Én kertes házban szeretnék lakni, ő panelben..... Stb. Jó ezek lehet, hogy változásnak idővel, de a gyerek dolog nem hiszem, ezzel kapcsolatban nagyon elhatározott.

2022. máj. 24. 08:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekkel kapcsolatos elképzelések alapvetően fontosak. Ha mindketten biztosan gondoljátok, akkor nem érdemes az időt egymásra pazarolni.
2022. máj. 24. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek messengeren beszélni, élőben sokkal jobb, viszont itt nem is ezzel van a baj. Én azért nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, mert hosszútávon nem lehetne vele tervezni. Elég eltérőek a jövőképek és ez rengeteg konfliktushoz fog vezetni idővel. Persze arra is megvan az esély, hogy tökéletesen meg tudtok majd egyezni, de ez annyira nem valószínű.
2022. máj. 24. 09:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veletek.

#2 én is sokkal jobban szeretek személyesen beszélgetni, mint messengeren. De mivel lassan 2 hete nem is találkoztunk, telefonszámot nem cseréltünk még, így egy kicsit jól esett volna a hosszabb beszélgetés, persze nem minden nap, mert azt nem várom el, hanem legalább ebben a 2 hétben 1x vagy max 2x nem többször. Mert így a randizás (ami eddig volt - 2db) is kezd számomra el laposodni. :/ de lehet bennem van a hiba.

2022. máj. 24. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!