Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek is nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

Fiúként nagyon nehéz dolog barátnőt találnom. Lányoknak mindig könnyebben megy, én úgy látom.

Van olyan lány akinek szintén gondot okoz hogy kapcsolatot találjon?

2022. máj. 22. 17:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

Itt minden anonim. Honnan tudjam, hogy te mit írtál. Én reagáltam az eddig érkezett válaszokra. Ha nem te írtad akkor haladj tovább.

Méghogy én vagyok a problémás :))

2022. máj. 22. 21:33
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem reagáltál, de azt se tudod, hogy miért vagy kinek? :D

Igen, te vagy problémás.

2022. máj. 22. 22:00
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nekem reagáltál"

Ezt miből gondolod?

2022. máj. 22. 22:18
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én kérdeztem, hogy mi és arra írtad, hogy mit nem értek. Közöttünk az égvilágon senki nem írt. Tényleg fogalmad sincs, hogy kinek vagy mit írsz épp.
2022. máj. 22. 22:19
 25/26 anonim ***** válasza:
8%
Nyilván ők is érzik hogy az elvárásaiknak megfelelő férfi kevés van. Ezért tapossák egymást hogy hogy minél szebbek legyenek.
2022. máj. 23. 05:56
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
Azt hiszem már ki lett tárgyalva párszor, hogy a nőknek SEMMILYEN párkeresési problémájuk nincs. Felmennek a Tinderre, Badoora, meg van oldva a dolog.
2022. máj. 26. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!