Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó ez a pasiknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a pasiknak?

Figyelt kérdés

Van egy haver csajom, akiről nem tudja hogy haverom, a pasi akivel ismerkedem, egy munka helyen dolgozik ezzel a lánnyal.

Neki azt mondta hogy az apja cégét el adták miután meg halt, és abból vett magának kocsit és sok pénze maradt és van egy vikend telke amit kiadott albérletbe és onnan is jön be neki pénz egyszóval hogy ő gazdag.

Nekem meg azt mondta hogy ő csak a fizujából él, és nem gazdag hanem egy csóró és alig van pénze úgy oszt be mindent és hogy az anyjával él, de az anyja is le huzza őt pénzel mert be kell oda adnia mindig mindenbe.

Miért adott be egy másik lánynak mást? Nekem meg teljesen mást?

#ismerkedés#szori#hazugság#link#pasik#közös ismerös
2022. máj. 21. 18:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom kinek a nevén van a telek, engem oda soha nem vitt.

Akár valóban azt kölcsön is kérhette bármi lehet.

Nekem teljesen mást adott elő, mint a haver csajomnak, ő vele másképpen bánt mint velem.

Csak nem tudom miért.

2022. máj. 22. 22:45
 12/12 Dzsoki ***** válasza:
Ahogy írod,teljesen mást adott elő neked,mint a kolléganőjének. Esetleg, a másik csaj előtt fel akar vágni! Neki mondhat igazat! Neked meg azért kamuzik,mert nem akar veled szexelni. Vagyis,ne akarjál tőle semmit,ő egy csóró! Bár,pont fordítva szokott lenni. Mármint csórónak kiadni magát,hogy ő felé legyen szimpátiája a hölgynek,ne a pénze felé. Annyira zűrös,hogy nem tudom megfejteni. Kösz.
2022. máj. 22. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!