Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit vagy nem?
én mint fiú csak úgy nem szoktam nézni csak a csajokat... szóval ha "én lenék az " akkor akarnák valamit csak nem mernék lépni..., szerintem meny oda hozzá és besz. vele..:), mit veszíthetsz..., ha meg nem mersz oda menni hozzá akkor valahogy derítsd ki az e-mail címét, meg amúgy is ha nézet tuti nem fog elutasítani... vagy bunkózni szóval nincs miért félned, persze akkor cselekedj ha tetszik vagy lenne kedved vele beszélni...:)
16/F
És az miért van, hogy sokszor néz, de mégsem akar semmit? Mert velem pont most volt egy ilyen eset...
Amúgy ez annak a jele lehet(ne) hogy érdekled.
23:16 nak... nem tom.. szerintem azért mondja ezt mert fél..., én nem néznék egy olyan csajt aki nem érdekelne... meg hát, a kérdésre vissza térve... ha szemedbe néz ak. tuti akar valamit..:), csak fél elmondani vagy cselekedni..:)
(23:11 es vok..)
23:16 vagyok
Úgy volt, hogy a suliban körben ültünk többen. De az a bizonyos fiú távol ült, és mikor ránéztem láttam rajta, hogy engem bámul. De olyan félősen, szóval az arca nem volt felém fordítva, csak szeme. És mikor ránéztem, ő elfordult. Ilyen 3-4 alkalommal volt. És aztán bepróbálkoztam nála, hogy majd haverkodom vele, de lepattintott...
Érdekes amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!