Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel előre jelezte, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel előre jelezte, hogy ő nem fog fizetni semmit?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval, aki már eléggé az elején jött az "egyenlőség" szöveggel.

Szóval előre vázolta, hogy nem akar ő fizetni semmit?

Egyébként tényleg még enni sem voltunk együtt egy mekiben sem.

Üdítőre meghív, de kb ennyi. Ami nem baj, de a későbbiekben felezgetni fogunk?

És ne értsetek félre nem kell engem drága helyekre vinni, dehogy. Meg nem kell rám fél havi fizetést költeni.

Csak belegondolok, hogy elmegyünk nyáron egy strandra és egy langosra se fog meghívni?!

Vagy velem van a baj?

2022. máj. 19. 00:55
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

De aki ennyire soher, ennyire sporol, az ne akarjon baratnöt, hanem vegyen egy guminöt.

Ugyanezen az elven vagyok én is, ugyanaz a véleményed erről, mint nekem, hogy ez nem oké, mégis azzal kezded, hogy 15 vagyok akkor érthető a problémám.

Aztán leírod, hogy szerinted is miért gáz ez... Na mindegy.

2022. máj. 19. 20:22
 32/33 anonim ***** válasza:
16%
Beszéld át ezt vele, ha látod értelmét. Ha nem, akkor kalap-kabát. Egyszer volt olyan próbálkozásom, ahol hasonló volt a szitu, nekem ez elég gyorsan zátonyra futott. Nem azért, mert ne értenék egyet azzal, hogy legyünk egyenrangúak, meg blabla... de valahogy nekem alap, ha az első 1-2 találkozásnál bedobja, hogy ő fizet. Majd utána én is bedobom, hogy ne viccelj, mostmár én fizetek. :) Nekem ez ilyen alap kedvesség, tisztelet, nem is tudom mi erre a jó szó. Számomra nem fér bele, hogy fillérezgessünk, mert én ma 800 forintot fizettem, ő meg tegnap 650-et, így lóg nekem...
2022. máj. 19. 20:51
 33/33 anonim ***** válasza:
69%

"De aki ennyire soher, ennyire sporol, az ne akarjon baratnöt, hanem vegyen egy guminöt."

Kocsival jár érted, hoz-visz, ő tankol, mégis sóhernek gondolod. Az, hogy otthon nem kínál meg étellel valóban furcsa, ugyanakkor úgy tűnik ezt a jelenséget csak velünk beszélted meg. Figyelmetlen, avagy szándékos?

Hogyha olyan férfira vágysz, aki folyamatosan meghív programokra és fizet helyetted, valószínűleg nem a jelenlegi barátod lesz az. Mivel elmondta a kapcsolat elején, szerintem korrekt volt, azt viszont kevésbé értem, ha ennyire zavar, miért nem beszélted meg vele, avagy miért maradtál mellette?

Nem mellékesen hozzátenném, hogy a nők többségének nem esik nehezére állni a "lángos" árát, elvégre párkapcsolat, nem pedig ATM-et keresel. :)

2022. máj. 19. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!