Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel előre jelezte, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel előre jelezte, hogy ő nem fog fizetni semmit?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval, aki már eléggé az elején jött az "egyenlőség" szöveggel.

Szóval előre vázolta, hogy nem akar ő fizetni semmit?

Egyébként tényleg még enni sem voltunk együtt egy mekiben sem.

Üdítőre meghív, de kb ennyi. Ami nem baj, de a későbbiekben felezgetni fogunk?

És ne értsetek félre nem kell engem drága helyekre vinni, dehogy. Meg nem kell rám fél havi fizetést költeni.

Csak belegondolok, hogy elmegyünk nyáron egy strandra és egy langosra se fog meghívni?!

Vagy velem van a baj?

2022. máj. 19. 00:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom viszont 2 kérdésem van:

- ki rosseb visz nőket "mekibe" kajálni, vagy ez valami tini kérdés?

- ha nem hív meg téged, akkor tán éhen maradsz és nem veszel magadnak?

2022. máj. 19. 01:16
 2/33 ildibrexy ***** válasza:
96%
Következő randin mond neki, hogy te is az egyenlőség híve vagy es ne gondolja, hogy te bármikor is el fogsz mosni egy tányért utánna vagy kimosni egy ruhát azt mindenki magának fogja csinálni. Kíváncsi vagyok mit csinál erre!
2022. máj. 19. 01:55
 3/33 anonim ***** válasza:
84%
🚩🚩🚩🚩🚩
2022. máj. 19. 04:43
 4/33 anonim ***** válasza:
84%
Ne kínlódj vele.
2022. máj. 19. 05:08
 5/33 anonim ***** válasza:
76%

Idopazarlas.

Kuka

2022. máj. 19. 06:24
 6/33 Mathus ***** válasza:
29%
a kérdésre: nt, a felnőttek így csinálják. mindenki fizeti a magáét. mi bárhova mentünk a barátokkal, mindig így volt.
2022. máj. 19. 06:58
 7/33 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ, hogyan gondolja az egyenlőséget. Ha mindenben partner, kiveszi a részét, az pozitívum. Ha csak olyan dolgokból veszi ki a részét, amiben épp kedve van, az rossz.

Szerintem a meghívásnak alap esetben kölcsönösnek kell lennie, nálunk például egyik nyaralást fizettem én, másikat barátnőm. Házimunka szintén feles, nincs olyan feladat, amit egyikőnk ne csinálni és mindenketten dolgozunk.

2022. máj. 19. 07:11
 8/33 anonim ***** válasza:
35%

Ezt mondani se kellene, alapból neked is meg kellene őt hívni néha és nagyjából felesre kijönni.

Ezek szerint te nem párt keresel magadnak hanem szponzort.

2022. máj. 19. 07:40
 9/33 anonim ***** válasza:
84%

Az egyenjogúság mindenre kiterjed. Ha mindent felesben fizettek, akkor a házimunkát is feleseben kell végezni. Nehogy minden nap te főzzél és mosogassál. Ugyanúgy végezze el ő is munka után az ő részét. A gyereknevelés is 2 ember munkája, nemcsak megszülöd, hanem éjszaka ő is keljen fel és ringassa a bömbölő csecsemőt.

Minden működik, ha előre megegyeztek és lefektetitek a szabályokat. De mindkét félnek be is kell tartani, nem csak pampogni.

2022. máj. 19. 07:41
 10/33 Noren1989 ***** válasza:
43%
Majd dobj màr pàr konkrétumot, mert ez így màr megint csak egy uszító kérdés...
2022. máj. 19. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!