Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem veszi észre magát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem veszi észre magát, magától az miért van?

Figyelt kérdés
Ha randizgatsz ismerkedsz, fel járogattok egymáshoz, és te neked sokkal kevesebb a be vételed mint a másik embernek, akivel ismerkedsz randizgatsz. Ő pedig mikor fel megy te hozzád, sose úgy készül, hogy vegyen hozzá valókat egy ételhez amit majd ti közösen meg fogtok enni, vagy bármit amit majd együtt meg esztek, ha pedig ha fel kell, sose ment ki a konyhába kedves kedni hogy kávét főzzön vagy reggelit készítsen vagy le szaladjon a boltba venni reggelinek valót amikor ott töltötte az éjszakát. Engem zavar az olyan amikor a másiknak több a be vétele nálam, és nem veszi észre magát és tőlem várja el, hogy én adjak neki ezt azt. Mert ha fordított helyzetben lenne azaz ember akit én meg szerettem vagy tetszik akkor fordítva én észre venném magam és úgy készülnék hogy jó legyen és ne keljen 2 személyre gondolnia mindenben, és ezzel ne el vegyek hanem adjak az életébe dolgokat. Csak nem értem hogy más miért nem így gondolkodik.
2022. máj. 18. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki kihasználható, azt kihasználják. Az ember akkor önző egy kapcsolatban, ha nincsenek érzései a másik fél iránt
2022. máj. 18. 21:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor azért ilyen mert nem jelentek neki semmit.

Mert fordítva ha tudom hogy valakinél én anyagilag jobban állok, nem tudnék vele ilyen lenni, és ha tudom hogy valakivel együtt leszek másnap reggelig viszek reggelit úgy készülök, vagy le megyek és veszek, vagy csinálok valami kis gesztust hogy érezze hogy fontos nekem.

2022. máj. 18. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"mert nem jelentek neki semmit"

Valószínűleg így van, de sokat elárul, hogy rögtön így fordítod le. Nem inkább úgy kéne, hogy ez egy önző paraszt, aki nem érdemel meg téged? Hogy te nem ilyen kapcsolatra vágysz, hanem szeretetre?

Dolgozz az önbizalmadon, ne azután gondolkozz ilyeneken, amikor már megdugott és kihasznált.

2022. máj. 18. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Huh ugorjuk át azt a részt hogy bevétel - egybe írják, illetve a kicsit tagolatlan mondanivalót.

Úgy gondolkodik a másik mint amennyire tart a saját értékrendjében. Felugrik néha kicsit entyempentyemezni hozzád. Nem tesz az egész storyba túl sok erőfeszítést. Kezeld te is így az illetőt (gondolom a pasiról írtál), egynek jó amíg nincs jobb, de túlzott reményeid ne legyenek vele kapcsolatban.

2022. máj. 18. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert bunkó.
2022. máj. 18. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha nálam van egy nő, én se várom el hogy hozzon magával kaját vagy vegyen a boltba. Rendelek valami kaját mindkettőnknek, vagy ha van itthon valami eszünk azt. Fordított esetben se nagyon szoktam azzal foglalkozni hogy vegyek valami baromságot a boltba. Gondolom te se viszel hozzá egy éléskamrát ha te mész. Könnyű arra hivatkozni, hogy többet keres.

Ismerek olyan nőket akik elvárnák az ilyesmit. Lepra az összes. Nyújtod a kezed és letépik a karod, visszafele meg meg vannak sértődve ha kérsz egy kávét.

2022. máj. 19. 03:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha valaki többet keress a másiknál szerintem nem bunkóság ha ő ezt figyelembe véve nem megy üres kézzel oda a másikhoz.

Volt olyan párom, akinél én kerestem többet és ha én ezt meg tudtam tenni, akkor szerintem így lenne a korrekt.

2022. máj. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!