Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szabad, 30-as nők, ti milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad, 30-as nők, ti milyen párt kerestek magatoknak, írjátok le a három legfontosabb jellemzőt, amivel el lehet nyerni a szíveteket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 20:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Csak őszintén, megfontoltan, tudatosan, amik hosszabb idő után sem évülnek el.
2022. máj. 18. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteség, bizalom, humor.
2022. máj. 18. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Humorérzéket akartam írni.
2022. máj. 18. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Határozott, vicces, belevaló.
2022. máj. 18. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

37 voltam amikor szabadultam. Semmilyen párt nem kerestem, csak kellemes időtöltést. El sem tudtam volna képzelni hogy megint együtt éljek valakivel, mivel 20 éves korom óta voltam az exemmel, és ő volt az egyetlen akivel valaha együtt laktam. Egyáltalán nem gondolkodtam új társban, együttélésben, főleg hogy nem hoztam volna senkit az akkor ötévesem nyakára. Úgy voltam vele hogy élveztem a szabadságot, de aztán kevesebb mint egy év múlva megfogtak :) Ő is csak szexkapcsolat volt, de hamar más lett belőle. Fiatalabb nálam 11 évvel, 3 és fél éve vagyunk együtt. A fiamnak kb fél év után mutattam be és egy év után költözött hozzánk.

3 legfontosabb jellemző? A legfontosabb az hogy csodálatos ember, nagyon szeretnivaló és szuper vele élni, a gyerek is imádja (nem apaként csak egyfajta legjobb haverként, aktívan jelen van az apja). A többi meg az hogy gyönyörűszép férfi, jó a szexben ésatöbbi 😏 Életvidám, jó természetű, nem hisztis, nem agresszív, nem lusta.

2022. máj. 18. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Családcentrikusság, hűség, gyengédség.
2022. máj. 18. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Normális, értelmes, intelligens. Meg még vagy 20 másik tulajdonság. Ja persze az sem árt ha van kisugárzásod mert annak hiányában nem "fogod meg" az adott nőt, nem fog benne elindulni semmi az irányodba.
2022. máj. 18. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteség, felelősségvállalás, érzelmesség.
2022. máj. 18. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb amit a 6. 7. 8. válaszokban írtak.
2022. máj. 19. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Megbízhatóság, intelligencia, higgadtság
2023. ápr. 21. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!