Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad, 30-as nők, ti milyen párt kerestek magatoknak, írjátok le a három legfontosabb jellemzőt, amivel el lehet nyerni a szíveteket?
37 voltam amikor szabadultam. Semmilyen párt nem kerestem, csak kellemes időtöltést. El sem tudtam volna képzelni hogy megint együtt éljek valakivel, mivel 20 éves korom óta voltam az exemmel, és ő volt az egyetlen akivel valaha együtt laktam. Egyáltalán nem gondolkodtam új társban, együttélésben, főleg hogy nem hoztam volna senkit az akkor ötévesem nyakára. Úgy voltam vele hogy élveztem a szabadságot, de aztán kevesebb mint egy év múlva megfogtak :) Ő is csak szexkapcsolat volt, de hamar más lett belőle. Fiatalabb nálam 11 évvel, 3 és fél éve vagyunk együtt. A fiamnak kb fél év után mutattam be és egy év után költözött hozzánk.
3 legfontosabb jellemző? A legfontosabb az hogy csodálatos ember, nagyon szeretnivaló és szuper vele élni, a gyerek is imádja (nem apaként csak egyfajta legjobb haverként, aktívan jelen van az apja). A többi meg az hogy gyönyörűszép férfi, jó a szexben ésatöbbi 😏 Életvidám, jó természetű, nem hisztis, nem agresszív, nem lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!