Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy egy férfi ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy egy férfi ennyi után folyton rád gondoljon?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, egyszer találkozik egy lánnyal egy eseményen véletlenül, és egyszerűen magával ragadja az a lány, beszélgetnek kicsit, kb. egy órán át, de semmi komolyról, inkább egymás húzása, flörtölés, mélyen egymás szemébe nézések. Lehet, hogy ennyi elég egy fiatal férfinak, hogy utána ne tudja kiverni a lányt a fejéből egy darabig? Mondjuk hetekig?
2022. máj. 17. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Béla Te vagy?
2022. máj. 17. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Simán.
2022. máj. 17. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdezőt nem tudom, de Béla én vagyok és ja mivel én egy ronda lúzer vagyok nekem ennyi hónapokra elég muníció lenne. Bár a "...inkább egymás húzása, flörtölés, mélyen egymás szemébe nézések..." nem stimmel, ilyen velem nem történne úgyhogy akkor mégse a válasz :).

2022. máj. 17. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Igen.
2022. máj. 18. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!