Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartott a legrövidebb, és mennyi ideig a leghosszabb kapcsolatod? Hány éves vagy?
Nekem: legrövidebb 5 hónap
Leghosszabb: 4 év.
Most van egy 1.5 éves kapcsolatom.
23 éves nő vagyok. Kíváncsi vagyok, mi az "átlag", van olyan barátnőm, akinek volt vagy 15 kapcsolata ennyi idősen, de egy sem tartott 1-2 hónapnál tovább, de olyan is van, aki 7 éve kapcsolatban él, nem is volt neki más.
Legrövidebb: 2 hónap
Leghosszabb: 6,5 év (ebből 4 év házasság, jelenleg is)
31/N
Ha ezt "kapcsolatnak" lehet nevezni: egyszer kb. 16 évesen egy srác túlgondolta, hogy egyszer szóba álltam vele és a suliból hazafelé menet megfogta a kezem. Utána kb. 3 napig tartott, mire összeszedtem a bátorságot megmondani neki, hogy nem akarok tőle semmit.
A leghosszabb lassan 2 éve tart.
25/N
legrövidebb 4-5 hét
leghosszabb 8 év
37/F
Legrövidebb, pontosan nem is tudom, pár hét.
A leghosszabb a házasságom, több, mint 12 éve tart.
Az első kapcsolatom 9 hónap volt, a második 13 hónap. Eddig ennyi.
24N
Legrövidebb: 1 hónap
Leghosszabb: 1,5 év
21/L
Legrövidebb: Kb 2 nap. Olyan 15 évesen megbeszéltük egy sráccal, hogy járunk, de aztán nem kerestük egymást.
Leghosszabb: 7 év, ma már a férjem.
Legrövidebb: 1 hónap
Leghosszabb: 9 év (most is tart)
30N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!