Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért nem keres?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs barátnője, viszont sokat dolgozik és visszafogott. Két randink volt már, de úgy érzem, hogy nem érzi biztosan, hogy tetszik nekem.
Már több, mint egy hete nem beszélünk, vajon azért lehet, mert nem biztos bennem vagy mert nem is akar semmit?
Vagy nem akar tőled semmit, vagy nem akar semmit, esetleg semmit nem akar. Más opció nincs, ha nem keres nem érdekeled.
2022. máj. 16. 15:04
3/21 BohócKolbász válasza:
Szerintem sem akar semmit. Ha beszéltek és pl. egyszavas válaszokat ír akkor tuti hogy nemigen akar semmit. Ne várj rá. Tudom hogy vacak érzés az elutasítás, de hidd el tudom min mész keresztül.
2022. máj. 16. 15:06
4/21 anonim válasza:
Igaz nő vagyok, de válaszolnék, és tapasztalatból: a többieknek igaza van, semmit nem akar tőled, és hidd el, ez rád nézve a legjobb lehetőség. Ugyanis képzeld el azt,hogy hirtelen megkeres,te örülsz, új randi, majd kezdi előlről a hülyének nézésed, kihasználásod, és kedve szerint elővenne meg visszarakna a polcra, de mindig vmilyen mondvacsinált magyarázattal. Hidd el, aki ennyi idő után nem keres annak inkább örülj, és ha keresne is, szóba ne állj vele! A 3-as is nagyon jót írt! Ha vki naou pár mondatot ír neked, az is kókler, aki csontot dobál, téged kutyának néz. Szóval felejtsd el, és nézd azt, hogy hosszú távon jobb, hogy ez így alakult.
2022. máj. 16. 15:11
5/21 A kérdező kommentje:
Alapvetően mikor beszélünk akkor mindig nagyon bőbeszédű, mind szóban, mind írásban. Az első randit ő szervezte, a második randin pedig én kértem meg, hogy kísérjen el ajándékot venni, de utána ő invitált iszogatni. A harmadik randi egy hete lett volna, én kérdezetem, hogy mit csinál másnap, mire ő megint egy iszogatást szervezett, csak aznap lemondta, mert nagyon fáradt volt, érthető okok miatt.
Azóta elutazott, nem keresett. Azt vezze észre, hogy nem szokott feleslegesen keresni, mindig akkor ír, amikor tudja, hogy rá fog érni és tudunk találkozni.
2022. máj. 16. 15:14
6/21 anonim válasza:
Ha introvertált, akkor lehet több megerősítés kell neki. Vagy lehet ne mérdekled annyira vagy elfoglalt.
2022. máj. 16. 15:15
7/21 A kérdező kommentje:
vezze helyett vettem*
2022. máj. 16. 15:16
8/21 anonim válasza:
Ismét az előző, a 4-es vagyok. Azt elfeledtem, hogy gondolkodj el azon, ha ennyi idő után ma rád írna pl azzal hogy már írni akartam, akkor mit éreznél? Elhinnéd, vagy csak el akarnád ezt hinni amiatt, hogy ne szembesülj a valósággal: eszében sem voltál. Nekem is volt ilyenben részem, több randi stb, aztán időnként hanyagul kommunikált, egy-két napig semmi, majd hirtelen mintha semmi sem történt volna: hogy vagy? Ez alja módszer amúgy, mert ugye jól nevelt ember nem írja azt hogy eddig hol voltál, mert végre!!! keresi a másik, helyette inkabb örül, hogy végre!!! keresi a másik. Lényeg hogy az, aki aktívan, rendszeresen nem érdeklődik irántad, azt felejtsd el de sürgősen. Ha nem így teszel, játszmázni fognak veled.
2022. máj. 16. 15:18
9/21 anonim válasza:
Hú! Azt írod csak akkor keres, ha tzdtok találkozni?és ha 3 hétig nem lesz találkozás, akkor 3 hétig le sem xar?
2022. máj. 16. 15:19
10/21 anonim válasza:
mit jelent, hogy egy hete nem beszéltetek? A Messenger üzenetetket is ide sorolod? Mert akkor ő már letett rólad. Lehet ráunt, hogy mindig ő keres?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!