Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most egy ilyen miatt dobott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most egy ilyen miatt dobott?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen megismerkedtem egy pasival. Én már 2 hónapja kinéztem őt, mire 2 hete ez neki is lesett és odalèpett ismerkedni.

Tök jól alakult. Elkezdtünk messengeren beszélni esténként.

A feszen láttam hogy van egy kislánya.

És akkor pár napja beszélgettünk neten, majd én elaludtam.

Erre masnap úgy ment el mellettem bent, hogy köszönt de nem állt meg.

Este ráírtam és megkerdeztem, hogy ez most mi?

Erre ezt írta-

Aranyos csaj vagy, de én nem szoktam hozzá hogy beszélgetes közben felszívódik a masik.

Ez tiszteletlenség.

A minimum az lett volna hogy reggel írsz hogy bocsanat elaludtam vagy vmi.

Valaimint 2 hete beszélgetünk és nem kérdezted meg ez idő alatt egyszer sem hogy mi a kislányom neve...

Szóval aranyosnak tartalak de ennyi.

Nem ismerkedem veled tovább.

Szia!

2022. máj. 12. 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy pöcs
2022. máj. 12. 20:58
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
És ez egy apa bazmeg
2022. máj. 12. 21:01
 13/22 Noren1989 ***** válasza:
100%

#1el értek egyet, bàrmennyire is ellenszenves az illető.

Jól beszél.

2022. máj. 12. 21:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mindénért te leszel a hibás tipusú bantalmazo.

Vagy becsicskulaz neki amblokk es akkor kegyeskedik kapcsolatra, vagy nem.

2022. máj. 12. 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

Hát azért valamit illet volna írni reggel. A gyerek dolog, ő is szóba hozhatta volna.

N 30

2022. máj. 12. 21:25
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
#12 .. nem az, csak egy donor.
2022. máj. 12. 21:42
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mindez csak mondvacsinált kifogás és nem érdekled igazán. Persze, illik a másiknak visszaírni, akár utólag is, hogy bocsi, bealudtam, no de ez azért bőven bocsánatos,, bűn ", ilyen előfordul.

A másik a gyerek téma. Benned elsősorban nem a nőt látja,hanem a pótanyát. Ami elég gáz.

Úgy látom, nem kezeli éretten a helyzetet. Jobban is jársz, ha hagyod a francba!!!...

2022. máj. 12. 22:09
 18/22 anonim ***** válasza:
21%

Én inkább neki adok igazat, habár elég fura ez a pasi. Sértődékeny, ami alapból nem jó, de vegyük szépen sorjába a dolgokat.

Itt páran írták, hogy benned látja a "pótanyát". Szerintem ez hülyeség, mert annak a kislánynak feltehetően van anyja, nem félárva, így te semmi esetre sem lennél a pótanyuka.

Szerintem pusztán egy olyan párt keres, aki elfogadja azt, hogy neki mástól már van gyereke és alkalmanként valószínűleg közös programotok is lenne együtt. Teljesen rendben van, ha még időben szeretné tudni, hogy te mennyire vagy nyitott. Elég gáz, ha összejöttök és akkor kezded fúrni a párod, hogy pl. zavarnak a hármasban töltött programok.

Két hét alatt azért volt időd és szerintem egy elég alap és számára fontos személyre nem kérdeztél rá.

Ami pedig az első problémát illeti...velem is előfordult már, hogy bealudtam, de reggel rögtön írtam egy üzenetet. Semeddig sem tart, de így adjuk a másik személy tudtára, hogy minden rendben van, semmi bántót nem írt, én is jól vagyok, csak annyira kimerült voltam, hogy elnyomott az álom. Mindenkivel megeshet, így biztos megértette volna.

Ezt a két dolgot figyelembe véve neki adok igazat, viszont az írását olvasva, van benne valami amitől kicsit kiráz a hideg. Szerintem nehezen fog párt találni, mert függetlenül attól, hogy ezt elszúrtad, a pasi stílusa nagyon para.

Szerintem ne rágódj ezen, lehet jobb is, hogy lerázott. A munkahelyi kapcsolatok amúgy sem szoktak túl sok jót hozni.

Én a helyedben nem kattognék ezen, csak simán úgy tennék mintha mi sem történt volna. Köszönnék neki és ennyi.

2022. máj. 12. 23:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 3 vissza nem írás után dobbot akivel ismerkedtem és kb ugyanazt írta okként mikor rákerdeztem mint amit neked irt a srac. Azóta én sem csinálom már. Vagy reggel azonnal írok hogy bocsánat szunya volt és jó reggelt puszi

Sracoknál még oké a vissza nem írás de férfiak nem tűrik az ilyet.

2022. máj. 13. 06:42
 20/22 anonim ***** válasza:
92%

Ha érdekelted volna, nem offol azért, mert bealudtál.

A gyerek-témát meg még korai az arcodba tolni, 2 hét irkálás után. Jó, hogy nem azon sértődött meg, hogy nem küldtél a kislánynak palacsintát.

Nekem is a nárcisz jutott eszembe. MÉg réges-rég tinderen ismerkedtem egy sráccal, rohadtul bejött. Írta, nemzetközi kamionsofőr. Írtam neki, rettentően sajnálom, mert nekem nagyon bejött volna, de én nem olyan kapcsolatot szeretnék, aki 2 hetente egy hétvégét van itthon.

ÍRt egy litániát, hogy én őt ez alapján ítélem meg és ő ha találna olyan nőt, ő ezt a melót feladná de ha én így, akkor sok boldogságot és hello... én hülye meg visszaírtam, jaj hát miért nem ezzel kezdted meg nem úgy gondoltam blablabla...

Tehát bejött ez a sértődősdi.

Majdnme 2 évig játszotta ezt, én meg mindig futottam utána mert mindig ő volt a szegényke én meg a dög... pedig elképesztő hülyét csinált belőlem nonstop és szarba se vett. Hálaisten kaptam egy fülest, hogy társkeresőzik, és tényleg, így végre el tudtam tőle szakadni.

Szóval ilyennel szerintem nem szabad kezdeni. Nem baj, hogy lelépett, hidd el.

2022. máj. 13. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!