Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most egy ilyen miatt dobott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most egy ilyen miatt dobott?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen megismerkedtem egy pasival. Én már 2 hónapja kinéztem őt, mire 2 hete ez neki is lesett és odalèpett ismerkedni.

Tök jól alakult. Elkezdtünk messengeren beszélni esténként.

A feszen láttam hogy van egy kislánya.

És akkor pár napja beszélgettünk neten, majd én elaludtam.

Erre masnap úgy ment el mellettem bent, hogy köszönt de nem állt meg.

Este ráírtam és megkerdeztem, hogy ez most mi?

Erre ezt írta-

Aranyos csaj vagy, de én nem szoktam hozzá hogy beszélgetes közben felszívódik a masik.

Ez tiszteletlenség.

A minimum az lett volna hogy reggel írsz hogy bocsanat elaludtam vagy vmi.

Valaimint 2 hete beszélgetünk és nem kérdezted meg ez idő alatt egyszer sem hogy mi a kislányom neve...

Szóval aranyosnak tartalak de ennyi.

Nem ismerkedem veled tovább.

Szia!

2022. máj. 12. 20:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan sérülése, ahol nem figyeltek rá...
2022. máj. 12. 20:14
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy nem kérdezted meg a kislánya nevét, ő meg magától nem mondta, az szerintem nem gond ebben a szituációban. Viszont abban igazat adok neki, hogy ha elaludtál, akkor másnap reggel illik írni, hogy bocsi, elaludtam. 40N
2022. máj. 12. 20:16
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem egymást kerestétek, ez egyértelmű. Te valóban lesz-rtad a gyerekét, ő meg új anyát keres.

Lehet túl sincs még az előző nőjén, érződik benne szálka. Időpazarlás lett volna folytatni.

2022. máj. 12. 20:23
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
2: plusz egy.
2022. máj. 12. 20:23
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Bocsánatot kérj azert hogy alszol🤣

Levegővételért is kellene?

Az ilyen nem dobott amugy nyugi.

Azt várja csak hogy pitizz es esdekelj bocsanatkerésekkel es érdekeljen a kislánya es ird rá milyen szép cuki

Beteg ember🤣

2022. máj. 12. 20:25
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

De miért a kérdezőnek kell felhoznia a pasi gyerekét? Voltam egyedülálló anya is, akkor se értem. Nem mindenkinek az egyetlen beszédtémája a gyerek.

Az meg nevetséges, hogy "írj, ha elaludtál", különben besértődik.

Egy dologban igaza van: nincs értelme tovább ismerkedni. Hagyd a p..ba.

2022. máj. 12. 20:28
 7/22 anonim ***** válasza:
21%
Én a gyerektémában adok neki jobban igazat. Neki egyik alapszempont lehet, hogy a leendő párja mennyire foglalkozik a lányával. És ha két hét alatt nem érdeklődtél iránta, akkor nem csoda, hogy nem a megfelelő leendő társat, esetleges pótanyát látja benned.
2022. máj. 12. 20:39
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

Igaza van a palinak. Velem is szokott lenni ilyen hogy elaszom messenger beszélgetes közben de reggel írok hogy bocsi szunya volt es imadlak nehogy parazz..

Es minden oke.

Ez kialakult kapcsolotban is minimum ez.

Egy alakuló kapcsolatban pedig valoban nem toleralható, mert lejön belőle hogy annyiba nem nézed hogy válaszolj neki legalabb reggel.

2022. máj. 12. 20:47
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
Ez mind szép és jó, na de ezek szerint 2 hét alatt ő sem volt képes közölni, hogy amúgy van egy lánya. Most az hogy facen vannak fent róla képek, nem jelenti azt, hogy mindenki tudja azt hogy gyereke van. Én pl nem szoktam visszanézegtni senkinek a képeit, ha elkezdek vele ismerkedni. Nem a múltja érdekel.
2022. máj. 12. 20:54
 10/22 anonim ***** válasza:
98%
Nárcisz gyanús
2022. máj. 12. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!