Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mit gondolnak ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit gondolnak ezek a férfiak?

Figyelt kérdés

Pörgetem a fotókat, amiket elvileg társat találni vágyó férfiak tesznek magukról. Egyik rosszabb mint a másik, de úgy értem, hogy maga a fotó helyből előnytelen és még véletlenül sem a jó tulajdonságait hangsúlyozza, hanem a rosszakat láttatja.

Tényleg mit akarnka ezek az emberek?

Fontos a természetesség, nem kell managerként szmokingban vigyorogni, de azért na :D Legalább nem olyan szögben fotózkodni, hogy óriási állad legyen, vagy valami, nem? :D

2022. máj. 12. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért fikázzátok, tök jogos a kérdés. Lehet szépíteni, de az online társkereső egy húspiac. Ha el akarod adni a lakásod, akkor se a legrosszabb részeiről raksz fel fotókat, hanem a legelőnyösebbekről. Így is lesz fent a tiédnél szebb, de legalább megnézik! Ha a lakás gyönyörű, de van a fürdőben egy fél négyszerméternyi penészes faldarab, akkor azt nem rakod ki. Azt látják gyönyörű, megnézik élőben, látják a "hibát", de már nem érdekli őket, ki lehet javítani. Ha 1 fotót raktál volna fel, ami történetesen az a faldarab, szerinted hányan kattintanak rá? A nullából mennyi lesz, aki élőben is megnézi? Lesz esélyed eladni?

Kérdező! Itt megkaptad a választ. Nem gondolkodnak. Fotó kell? Nesze, itt van egy. Aztán lehet jönni gyakorira, hogy bezzeg a nők, még az átlagosak is napi 100 üzenetet kapnak, bezzeg szegény átlagos pasik egyet se. Bruhuhu. Hát, srácok! A nőknek jobb a marketingje😉

2022. máj. 12. 23:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Megkaptam bizony! :D Amellett, hogy az első néhány válaszoló csak sértődötten elkezdett engem támadni, láthatóan még a kérdést sem sikerült értelmezni. Nem a srácok kinézetét ekéztem, hanem a fotók minőségét. De tényleg, ez maga a magyarázat.
2022. máj. 13. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!