Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, nektek imponálna, ha randin kiderülne, hogy a pasi egy idol a nők körében?
Mondjuk valami luxurious helyen fogyasztanátok a rosé fröccsöt, mikor odalépne az asztalotokhoz egy epekedő hölgyleány, és a felindultságtól pihegve ezt mondaná:
- Minő férfi, tiszta álom!
Alpha male az ideálom!
Majd autograph aláírást kérne a pasi gemtlemantől a dekoltázsára.
Ettől kívánatosabb lenne a szemetekben a férfiú nemű alpha?
Nekem pont ellenkezoleg hat amikor egy pasinak nyomulói vannak. Hatraarcot fújok egyből. Nem fogok én más nőkkel ketrecharcolni egy pasiert vagy annak megtartásáért.
Illetve ehhez nagyonsokmindent le kellene nekem a pasinak az asztalra tennie, hogy egyáltalán csak bízhassak benne, hogy en ezt vállaljam.
Nem nőként, de utoljára ilyen szar rímeket a Cartoon Networkon hallottam a "Frédi és Béni órájában" ami hétvégenként futott este 8 és 9 között.
"Két mókás flótás
És bizony egy órás
Itt jön Frédi és Béni
Ez bizony meg kell nézni"
Illetve reklámszünet elején:
"Azt üzeni a két pupák, hogy találkozunk a reklám után!"
Egyéb szar rímek:
"Kirikiri kikrikiri kirikintyem
Nemhogy lóf.sz, ló sincsen!"
"Nahát, nahát, kosz lepi a ház falát!"
"Nálam az áll főhelyen, piszkos lett a szőnyegem!!!"
"Azt mondta a wc-s néni, a szabadságszobor nagyon régi"
"Azt mondta az öreg Kiss, ne csak igyunk, együnk is"
"És mit mondott az öreg Nagy? Ne igyá' mer' részeg vagy!"
Vagy a régi csasztuskák, mint pl. "megkértem a bakancsom, ha rálépnek vakkantson!"
5.
Annyiban javítandó, hogy a kocsmákban tilos dohányozni kb. 10 éve, így a füstös jelző már nem igazán működik. Persze a 10-20 évig termelt bagószag megmarad, mint a régi postákon az indigó kellemes aromája. Meg persze a fokhagymás pálinka bűze érződik a kocsmában, de az a törzsivókból árad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!