Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány akivel randizom, laza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akivel randizom, laza párkapcsolatra vágyik, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

olyan ez, hogy összejárogatunk, elmegyünk erre-arra, de nem akar komoly kapcsolatot, mert hosszú párkapcsolatból jön és vágyik egy kis szabadságra.

így leírva ez nem hangzik jól, de nagyon jó fej, kedves és szép lány, eléggé meg is kedveltem.... az ilyenekből szokott az kijönni, hogy az egyik fél érzelmileg túlságosan is belekavarodik, aztán meg pofára esik?

2022. máj. 11. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az szokott kijönni. Ebben az esetben valószínűleg te leszel az a fél.
2022. máj. 11. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Én ennek inkább örülnék és kiélvezném, amíg tart. 32f
2022. máj. 11. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te többre vágysz ennél akkor ne menj bele mert pofára esés lesz a vége
2022. máj. 11. 12:52
 4/9 A kérdező kommentje:
nehéz megítélni, mert eddig abban sem voltam biztos, hogy akar-e bármit is tőlem, most meg igazából itt a lehetőség, amit butaság lenne elengedni nem? ki tudja hogy alakul ha nem próbáljuk meg?
2022. máj. 11. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem próbálj meg akkor így állni az egészhez. Kefélgesd sűrűn, aztán lehet hogy változik az ő elképzelése is.
2022. máj. 11. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Történt egyáltalán valami már köztetek vagy ez csak filózgatas?
2022. máj. 11. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó lennél neki párnak, csak később. Így félig magához köt, de közben kiéli magát melletted egy pár sráccal. Aztán maradsz te, vagy valamelyik menetközben.
2022. máj. 11. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne menj bele..

Többet fogsz érezni, ő nem ( a leírtak alapján)

Szét fogja csak cseszni a lelked onnantól kezdve, hogy beleszeretsz.

És padlót fogsz.

Persze az embernek padlót kell fognia, hogy tapasztaljon.

De ha már így indul..

És te tényleg érezni fogsz felé

Összedől az egész, mint egy kártyavár.

2022. máj. 12. 07:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a nő vagyok. Jelenlegi párommal az elején én akartam laza kapcsolatot. Mindketten komoly kapcsolatból jöttünk, én még nem álltam rá készen újra. Mondjuk a dologhoz még hozzá tartozik, hogy ő egyből kiszúrt engem a munkahelyünkön amint odamentem dolgozni, és szinte első látásra belém szeretett. Persze nem csak szexről szólt az egész, sokat beszéltünk személyesen és messengeren is, néha poénkodtunk, máskor komolyabb témákat is érintettünk. A sztori lényege, hogy én is beleszerettem ☺️

Most az első babákat várjuk 🥰

Szóval ha érdekel a lány, menj bele ebbe is. Állj hozzá kedvesen és lehet nektek is jól alakul 🙂

2022. máj. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!